Vårt fargetema

Var nettopp en tur innom bloggen til Birte og leste dette innlegget, og jeg må innrømme at det hele ble altfor sukkersøtt for meg, selv om jeg ikke akkurat hadde hatt noe imot å ha en sukkerspinnmaskin =D Jeg har selv rosa som en av temafargene, men det er kun for å blidgjøre svigermor. Hun er nemlig ikke så keen på "moderne" bryllup hvor temafargene er grønn, blå, turkis, oransje, svart, brun, you name it.. og lilla/lavendel er absolutt FYFY-NEINEI. Det er visst en gammel vietnamesisk tradisjon at lilla/lavendel ikke kan brukes i bryllup, fordi det betyr ulykke? Og svart er så klart en sørgefarge, brunt er mørkt og dystert, kun hvite blomster i kirka får det til å se ut som en begravelse, etc. etc...

Verken jeg eller sjæ'sten er særlig fan av rosa, fordi det lett kan gå skeis og man ender opp med et bryllup som ser ut som en baby shower eller Barbie's super sweet 16...

Men vi fant ut at vi måtte få det til å fungere på et eller annet vis og etter mye frem og tilbake har vi nå kommet frem til følgende fargetema:


.... og hvitt - i massevis!

Valget stod egentlig mellom "pink, peach, gold":

... og "pink, peach, silver":

Vi hadde egentlig bestemt oss for "pink, peach, gold" fordi stolene i lokalet vi skal ha er røde og oser "kongelig gullpreg" over seg. Dessuten liker vi jo å tro at vi er et varmt og koselig par (haha) =) Men etter hvert som tiden har gått har vi (les: jeg) funnet ut at det praktisk talt er UMULIG å få til et bryllup i slike fargenyanser, og endte opp med fargekombinasjonen vi har nå =) Forøvrig eeelsker jeg bildemontasjen til "pink, peach, silver".. så utrolig rent, klassisk og romantisk!  Det er nok noe slikt vi sikter mot, men mer fun fun og romantisk - for det er sånn vi er. Tviler nemlig sterkt på at noen ville definert oss som et klassisk og elegant par.. haha!

Hvordan blir bryllupsfargene hos dere? =)


   8 kommentarer
Postet av: Kristine
Jeg er veldig glad i mørk lilla og dus grått, så det blir de fargene de to fargene og sølv, sammen med ivory/hvitt :)
01.10.2011, 01:05
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: weddingbee
Kristine: det kommer til å bli kjempefint, og du er heldig! Er jo kjempestort utvalg i akkurat de fargene sammenlignet med de fargene jeg har valgt =) En venninne av meg hadde samme fargetema som deg i bryllupet hennes i sommer =) Jeg fikk kun se bilder av det i etterkant da (hun og bestisen min giftet seg på samme dag, i 2 ulike byer, så da dro sjæ'sten i bryllupet i Oslo og jeg ble værende i Bergen hos bestisen), men alt var så utrolig fint og gjennomført.. da må det jo ha vært enda bedre i virkeligheten =)
01.10.2011, 09:18
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: kristinesside
Sv: Så gøy da! Alt blir enda bedre om du kan få det som du vil, samtidig som det er biillig :) Nå har vi faktisk fått kjøpt den ene ringen (min <3), og invitasjonene holder jeg på å knekke ut en god plan på. Så da er det ikke så mye av det viktigste som gjenstår! :) Heldigvis :)
01.10.2011, 14:33
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Barnelykke
:)

Spennende fargekombinasjon! Masse lykke til i planleggingen.

Sukkerspinn maskinen - just dig it - men om det til slutt blir et bryllup som er så sukkersøtt for oss selv tviler jeg på. Men inspirasjon er herlig i bøttevis :)

B I R T E
02.10.2011, 16:37
URL: http://www.barnelykke.blogg.no
Postet av: Madelaine
Vi har egentlig valgt dusrosa og hvitt men når jeg så pink peach ble jeg jo plutselig litt usikker! Nydelig farge :))
03.10.2011, 10:49
Postet av: weddingbee
barnelykke: ååå, sukkerspinnmaskin <3 jeg drev faktisk og gnålte til sjæ'sten om at vi måtte kjøpe oss en like etter at jeg leste innlegget ditt: http://www.ebay.com/itm/GILES-POSNER-COTTON-CANDY-FLOSS-MAKER-MACHINE-NEW-/350429202711?pt=UK_Home_Garden_Celebrations_Occasions_ET&hash=item5197354917 Liksom.. hvorfor leie for 1500,- når man kan eie for mindre? =D
04.10.2011, 12:15
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: weddingbee
Madelaine: ååå.. dusrosa og hvitt kommer til å bli så utrolig pent, romantisk og drømmende! Nå synes jeg nesten at du må skaffe deg blogg sånn at jeg kan se hva du har tenkt =D
04.10.2011, 12:18
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: weddingbee
kristinesside: ooh.. spennende! Du må vise frem ringen din =D
04.10.2011, 12:19
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits