DIY: save the dates

Vi er så utrolig trege med å få de ut, men nå ser det ut som om de aller fleste har begynt å få de, så da skader det kanskje ikke å vise de frem på bloggen. Dessuten er det foreløpig ingen andre enn jeg, sjæ'sten og søskene mine som vet at jeg blogger, så da må det vel gå greit? =)

Idéen fikk jeg av Kristine, men selve fremgangsmåten fant jeg hos The Wedding Chicks. Her finner man også en mal, men jeg likte ikke helt at det stod June i stedet for juni. Dessuten starter engelske uker søndag og slutter lørdag, så på malen så det ut som om vi skulle gifte oss på en søndag når vi i realiteten gifter oss på en lørdag. Løsningen ble at jeg lastet ned malen, og gjorde deretter endringer ved hjelp av paint:  

Fordi printeren ikke hadde særlig mye farger igjen, og jeg var for lat til å kjøpe nytt blekk, ble det til at vi printet ut kort uten bilde. Bildene ble i stedet fremkalt "på-minuttet" hos Japan Photo, og klistret på kortet med 3D limputer:


Vi kunne ha stoppet her, men ville ha en ekstra ramme rundt kortet, så på baksiden limte vi dobbeltsidig teip langs kanten og 3 remser med magnetteip.

Deretter var det bare å sette kortet på en lys peachy blush bakgrunn. Ringene det er bilde av er forresten gifteringene våre =) Inni ringene står det gravert TH 23.06.12 - superfornøyd!

På baksiden står følgende:


Vi skal ha 300-350 gjester i bryllupet vårt, så å lage så mange save the dates var rett og slett uaktuelt, selv om det sikkert hadde vært det beste. Er så utrolig kjipt å måtte begynne å rangere venner og kjente =( Vi endte derfor opp med å kun lage til kjernegjengen.


   7 kommentarer
Postet av: Marit Serine
Sv: Ja, har bestilt kirke og lokale, og prøvd mange kjoler :) Har ikke funnet kjolen jeg skal ha enda, men tror jeg nærmer meg :) Vet hvilket fargetema jeg skal ha og sånn, og begynt å tenke på pynt. så nå må jeg snart få ræva i gir å begynne å lage tingene ! :D
04.10.2011, 12:23
URL: http://mashe.no/
Postet av: kristinesside
Knallstilige!! Liker! :)

Sv: Det er godt det ikke bare er meg! :D :D
04.10.2011, 15:26
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Marit Serine
Seriøst, 300-350 gjester? Hvor gamle er dere egentlig? Hvordan har dere råd til det!!?

Er du en hemmelig kjendis kanskje? :P
04.10.2011, 17:37
URL: http://mashe.no/
Postet av: weddingbee
Marit Serine: Haha! Søting.. jeg er langt i fra noen kjendis, og sjæ'sten (28) og jeg (25) er nok som et hvilket som helst annet par =) Det eneste "problemet" er at vi er vietnamesiske, så dette fører til litt trøbbel og hodebry, deriblant det høye gjesteantallet =/
05.10.2011, 11:38
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: kristinesside
Jeg skjønner! Da blir det fort veldig mange som må inviteres! Men det må jo bli koselig med en god del folk! En skikkelig fest rett og slett :D
05.10.2011, 19:46
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: kristinesside
Åh, jeg ble helt plutselig veldig interessert i ringen din, er det lov å få se et litt nærmere bilde av den? ;) :)
07.12.2011, 23:07
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: weddingbee
kristinesside: selvfølgelig! =D Jeg er egentlig en smule misfornøyd med den, så jeg driver og leter febrilsk etter en løsning nå om dagen.. den er utrolig fin alene og har verdens fineste inngravering, men diamantene er altfor store, så ringen passer ikke sammen med forlovelsesringen i tillegg til at det blir et mellomrom mellom ringene. Skumle amerikanere har så klart fått meg til å ønske at forlovelses- og gifteringen skal matche og at de skal sitte (tett) sammen =(
08.12.2011, 00:21
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits