Saturday's wedding

På lørdag var jeg og sjæ'sten invitert i bryllup, i samme lokal som det vi skal ha, så jeg har hatt sjæ'sten på besøk fra fredag kveld til igår kveld =D Var så utrolig kjekt å være der og få "feelingen" av lokalet. Spennende å tenke at neste gang vi er der blir det i vårt eget bryllup.

Kanskje ikke så vanskelig å gjette at de hadde blått som tema?

Borddekorasjonen var veldig ren og enkel. Likte godt at de hadde "farget" vannet i blomstervasene. Spesielt! Ser dere de små blå pakkene på hver serviett? Inni hver sånn lå utrolig god hvit sjokolade med navnene deres på!

Enkelte av blomstene hadde litt "skader", slik som den ene rosen der, stakkars. Brudeparet fikk nemlig blomstene for innkjøpspris i Oslo, og måtte dermed frakte de med bil til Bergen. Husker dere de røde stolene jeg nevnte i dette innlegget? Jeg fikk dessverre ikke tatt noen gode bilder på lørdag, men slik ser de ut:

Jeg personlig er ikke fan av stolene i og med at fargen "skriker" så fælt i forhold til de fargene vi har valgt, men vi krysser fingrene og håper på det beste!


   2 kommentarer
Postet av: Gro Anita
Så koselig med blått ! : )

Skjønner problemet med stolene ja! Lokalet hvor vi skal holde bryllupsfest har halvparten av stolene grønne seter :S Men finnes alltids en måte og dekke over det på heldigvis :)
04.10.2011, 22:08
URL: http://www.lifeofpettersen.blogg.no
Postet av: weddingbee
Gro Anita: usj.. har dere funnet ut hvordan dere skal "kamuflere" stolene enda? =)
05.10.2011, 10:24
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits