DIY: bordnummer

Noen bruder der ute som har begynt å tenke på bordnummer, eller er dere ferdig slik som meg? =D Det hele startet da jeg kom over disse bildene på Google:
Tok ikke lang tid før jeg dro av gårde til IKEA for å kjøpe meg 13 stk av IKEAs Söndrum ramme i størrelse 10x15 cm for 25 kr/stk:... og dette ble resultatet:

Jeg er ekstremt dårlig på å huske å ta bilder mens jeg fikler med ting, men akkurat dette er så enkelt å få til at det ikke hadde vært noe poeng med bilder =) Det følger alltid med et "ark" eller bilde når man kjøper rammer, ikke sant? Dette tok jeg ut av rammen, la det på arket jeg ønsket å ha som bakgrunn, tegnet omrisset og klippet det ut.

Tallene fikk jeg ved å velge skrifttype Goudy Old Style på word som jeg deretter printet ut på ønsket ark, klippet ut og limte på med 3D limputer.

Mange små søte hjerter  Siden jeg allerede var i gang lagde jeg like godt bordnummer 14 i tilfelle vi plutselig trenger enda et bord =) Om noen synes det er litt drøyt å bruke 25 kr på en ramme, finnes det så klart billigere alternativ. Nille selger blant annet rammer for 15 kr/stk, men de billigste rammene finner du trolig på IKEA. For 15 kr kan du nemlig få 3 rammer! Eller kanskje dette er noe for deg?


IKEAs Tolsby ramme i hvit for 9 kr/stk. Det som er genialt med denne rammen er at den er "tosidig" og man har dermed mulighet til å vise to bilder (eller annet) på en gang. Litt synd at rammen er av plastikk... føler det lett kan virke billig? =/


   5 kommentarer
Postet av: Trine-Marie
Så utrolig bra det ble - super ide! Jeg synes også bilde nummer to (med rosene) var kjempefint :)
16.10.2011, 08:47
URL: http://trinemarie.blogg.no
Postet av: Kristine
Jajaja!! Kjempefint! Jeg har akkurat de samme rammene liggende på "roterommet" vårt i en bryllupseske! Så gøy at vi tenker litt likt :) Jeg skal bruke de minste rammene til bordnummer, og flere rammer av ulik størresle skal jeg bruke til andre ting, som bilder, menyer, informasjon og litt diverse etterhvert som jeg kommer på ting :) Hadde vi hatt fri alkoholservering i egen regi, (de har skjenkebevilgning på stedet, så vi kan ikke ta med eget), så ville jeg brukt plastrammene fra ikea til drinkmenyer på et barbord :)
16.10.2011, 17:19
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: MASHE
Kjempefint!! Har ikke bestemt meg enda om jeg skal ha langbord eller småborder, men hvis jeg skal ha mange små bord så blir nok dette et alternativ!
19.10.2011, 18:00
URL: http://mashe.blogg.no/
Postet av: Cava
Hei!

Jeg har kjøpt inn de samme rammene og har planer om å prøve meg på oppskriften din. Likte skrifttypen også. Men, printet du ut på vanlig ark? Prøvde meg her en dag og det var litt vanskelig å klipppe, arket ble litt bølgete og stygt. Men jeg bør kanskje prøve med en mindre saks. Og, hvor kjøpte du 3D limputene? Var det store puter som du da la bokstaven oppå og klippet rundt? Her må vi ha det inn med t-skje ;)
06.08.2012, 10:04
Postet av: weddingbee
Cava: Så gøy =D tallene ble printet ut på ark fra Panduro (sånne kvadratiske, tykkere enn vanlig printepapir). Limputene trooor jeg at jeg også kjøpte på Panduro, men en hvilken som helst hobbybutikk burde ha de tilgjengelig... er bare å spørre de som jobber der =) limputer finnes i ulike størrelser og former, som oftest rektangulære eller kvadratiske, så i teorien burde det ikke være noe behov for klipping. Må for all del bare si fra hvis det er noe mer du lurer på. Jeg er fullt klar over at jeg kan være ganske uklar =D
07.08.2012, 18:07
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits