Vårt gjestetre

Jeg har tidligere blogget om at vi skal ha et gjestetre fremfor en gjestebok i bryllupet vårt. Nå er treet ferdig! =DPå bildene ser fuglene en smule mislykket i og med at de står litt for langt fra hverandre. Det ser jo ut som en mammafugl og en babyfugl!? Jeg har heldigvis klart å fikse fuglene sånn noenlunde da, så nå ser de ut som to tjukke kjærestefugler i stedet. HAHA! Glemte dessverre å ta nye bilder før jeg pakket bildet inn i plast for å beskytte det frem til den store dagen, så da har dere noe å glede dere til. Bildet er malt på 50x70 cm stort lerret, så det er ganske stort, men det måtte til for at vi skal kunne få plass til omkring 500 fingeravtrykk (300-350 gjester i Bergen og ca. 200 i Oslo)! Hvordan jeg fant ut av størrelsen?

1. Stemplet en hel haug med fingeravtrykk på et A4-ark:

2. Telte ved å markere hvert enkelt fingeravtrykk med en strek.

Fire A4-ark (= ett A2-ark) gir: 150 x 4 = 600 fingeravtrykk, nesten 100 for mye.
Siden et A4-ark er ca. 20x30 cm, er fire A4-ark ca. 40x60 cm. Deretter la jeg til 10 cm på hver sideflate for å sørge for at vi får litt ekstra plass til selve trestammen, og endte dermed opp med et 50x70 cm lerret. End of story.      

Vet ikke hvorfor fargene ser helt rare ut på bildet sammenlignet med hvordan de ser ut i virkeligheten, men her er i hvert fall noen av stempelputene jeg har kjøpt foreløpig:

Har også fått kjøpt to bokser til dette "prosjektet". Den ene boksen skal oppbevare våtservietter som gjestene kan tørke seg med, mens den andre boksen skal brukes som søppelkasse. De er kjempesøte i virkeligheten! Nå håper jeg bare at gjestene blir like begeistret for gjestetreet som det vi er =D


   9 kommentarer
Postet av: Jane
For en utrolig herlig og personlig idé :D Dette synes jeg høres så stilig ut :) Og gjestetreet så kjempefint ut :) Blir gøy å se det endelige resultatet etter bryllupet deres :D
24.01.2012, 12:08
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: kristinesside
Enormt, ENORMT FLOTT!!! Er det du/dere som har malt det? Fantaastisk nydelig var det! Og jeg hadde ikke reagert på fuglene ;) Nydelig! Gleder meg til å se det ferdig med alle avtrykkene! :D

Sv: Tusen takk for tips!! :D :D
24.01.2012, 19:01
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Ester Dahl
Så sykt fint det er :) Deres bryllup kommer til å bli helt fantastisk, alt er så nøye planlagt!
24.01.2012, 19:37
URL: http://esterdahl.wordpress.com
Postet av: kristinesside
Sv: Så utrolig flink du er!! Og det var en genial måte å gjøre det på! Tror vi hadde samme metoden i et prosjekt på barneskolen en gang.. hehe! Men så utrolig bra det ble! (bittelitt misunnelig bare.. ;) )
24.01.2012, 20:44
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Jeg var ganske redd og bekymret der en stund, tenkte det verste om alt som kunne skje, og særlig i forhold til bryllupet og forholdet vårt nå som det kun går i bryllupstanker hos meg.. Men heldigvis gikk det bra, og selv om bilen ble most akkurat der dressen lå, så klarte den seg! Og ja, enda en ting til å stryke av listen, flott følelse!
24.01.2012, 21:15
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Nina
Så vakkert det ble! Du er så flink!:) Blir nok en slager i bryllupet;)
24.01.2012, 21:26
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: Ester Dahl
SV: Takk takk :) Jeg satser på det blir like bra som det var i hodet! Satser på at det går fint, det er trossalt ikke pynten som er poenget med bryllupet, men det vi faktisk inngår i bryllupet! Så det er ikke så farlig!
24.01.2012, 22:25
URL: http://esterdahl.wordpress.com
Postet av: Ina Bennedicte
sv: Skal dere? Så koselig! Det er bare såå fint, så dette er noe jeg SKAL ha i mitt :) Slår nok an hos gjestene kan jeg tenke meg, jeg hadde hvertfall syns det var kult hvis noen hadde hatt det i bryllupet sitt hvor jeg var gjest :)

Så fint treet ble!
25.01.2012, 19:04
URL: http://bryllupsplanleggeren.blogg.no
Postet av: Trine-Marie
Så utrolig fint det ble!
27.01.2012, 18:26
URL: http://trinemarie.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits