Update: kirkeløper, del 1

Dette må seriøst være noe av det verste jeg noensinne har funnet på å gjøre! Å farge over 40 000 roseblader er en fæl jobb i seg selv, men å lime de fast må være enda verre!

Etter å ha stått krumbøyd over vasken i nærmere 4 timer endte jeg tilslutt opp med dette resultatet:

Litt mørkere enn forventet, men etter at de hadde fått ligge og tørke i noen dager endte de opp med å se noenlunde slik ut:

Turen gikk deretter (selvfølgelig) til IKEA, hvor jeg kjøpte 21 m med stoff. Bredden var 140 cm, og etter å ha målt kirkegangen fant jeg ut at den også var 140 cm. Jeg ville ikke at løperen skulle se ut som et vegg-til-vegg-teppe, så bestemte meg for at jeg måtte gjøre stoffet mindre i bredden. 

Men synet av så masse stoff gjorde at jeg ikke fikk særlig lyst til å ta fatt på symaskinen, så da var det frem med dobbeltsidig teip!

Til min store overraskelse funket dette helt fint! =D

Og her ser dere litt av marerittet........

Jeg har foreløpig bare fått fullført nesten 7 m, altså 1/3 av løperen! Mistenker sterkt at jeg ikke har nok roseblader, men akkurat nå er jeg så lei hele dette prosjektet at jeg ikke gidder å lime på flere roseblader! Og da gidder jeg i hvert fall ikke å tenke på at sannsynligheten er stor for at jeg må stå krumbøyd over vasken i enda noen flere timer... ÆSJ!

Hadde det ikke vært for at jeg ikke får dette bildet fra Petal Happy ut av hodet, tror jeg seriøst at jeg hadde gitt opp prosjektet for lengst!


   12 kommentarer
Postet av: Nina
For en jobb du har gjort! Skjønner godt at du er lei, da er det nok både godt og lurt å legge det vekk ei stund :) Motivasjonen må bli at det blir nydelig til slutt ;)
11.01.2012, 11:59
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: Min nye hverdag
Gud,sånn vil jeg også ha! Fester du rosebladene med dobbeltsidig teip eller hvordan gjør du det?
11.01.2012, 12:59
URL: http://minnyehverdag.blogg.no
Postet av: Elena
Jeg er helt sjokkert! Helt ufatteligt hvor mye arbeid du har lagt i å gjøre dette! Men så utrolig fint det kommer til å bli da, veldig imponert ;)
11.01.2012, 14:00
URL: http://symphonaire.blogg.no/
Postet av: kristinesside
Du er sykt god som har bry! og det kommer til å bli så nydelig! Gleder meg til å se det ferdig!!! :D
11.01.2012, 16:22
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Susanna - nygift & gravid
Oh my, så vackert! Skulle inte tacka nej till en vit ute i det gröna som vi ska gifta oss men vad mye jobb det verkar ta! Så kreativ och flink du är :-)

sv; tack snälla för gratulationen :) Vi kommer att gifta oss den 21 juli i Asker utanför Oslo. Jag ljuger om jag säger att vi har kommit långt i planläggningen men vi ska ju "bara" ha 50 gäster på vårt bröllop så jag tror jag kan slappna av lite mer än vad du kan.

Vart ska ni gifta er?
11.01.2012, 18:37
URL: http://www.miss0.blogg.no
Postet av: Hanne
Flink er du! Jeg tror ikke det blir annen løper hos oss enn den som ligger på kirkegulvet fra før:) Masse ros til en virkelig kreativ sjel :)
12.01.2012, 11:33
URL: http://sammenforlivet.wordpress.com
Postet av: Ester Dahl
Sykt pent, det blir sikkert vert det til slutt. Selvom det ser håpløst ut nå :) Det frister sykt å gjøre det samme, men tror ikke at jeg kan ta meg tid til dette :) Lykke til
12.01.2012, 12:31
URL: http://esterdahl.wordpress.com
Postet av: Angeliam
Hei, Har du tenkt å selge din kirkeløperen?
Postet av: weddingbee
Angeliam: har sendt deg en mail =)
25.05.2012, 15:05
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: Rachel
hvordan farget du kirkeløperen?? eller, bladene da?
17.08.2012, 08:04
URL: http://www.rachel.blogg.no
Postet av: weddingbee
Rachel: sorry for at jeg har vært så himla treig med å svare! rosebladene farget jeg ved hjelp av Rit Dye (kjøpt på Ebay). Bruksanvisning finnes på hjemmesiden deres www.ritdye.com =)
03.10.2012, 11:17
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: Keths
wuaah det så fint ut !! flink du er :D
12.05.2013, 18:08
URL: http://gettingmarried.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits