Inspirasjon: borddekorasjon

Tilbake fra Tyskland og endelig ferdig med å sy bordløperne! 14 stykker på tilsammen 120 m, så dere kan jo tenke dere hvor lang tid det tok... Jeg har dessverre ikke noen bilder av prosessen, men kan oppsummere det slik:

1. Kjøpe metervare
2. Dele metervaren i 4 deler på langs ved å brette i to og klippe, deretter brette i to en gang til og klippe en gang til
3. Sy inn lengdene på begge langsider for å forhindre frynsede tråder
4. Sy breddeendene - dette punktet gjør jeg ikke før vi har klart lengdene på langbordene.

Nå håper jeg bare at resultatet blir som jeg hadde tenkt, ellers blir det innmari nedsig. Er i hvert fall kjempefornøyd med at jeg endte opp med lin i stedet for naturstrie! =)   9 kommentarer
Postet av: kristinesside
Åh, så nydelige bilder!! Tipper deres bord kommer til å bli minst like flott! :D :D Hva tenker dere om selve pyntinga, med blomster og slikt?
22.01.2012, 16:00
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Stilig, har fulgt med på forberedelsene dine, og du er så utrolig flink. Imponerende at du gjør så mye selv :)
22.01.2012, 16:48
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Postet av: Nina
Det blir nok kjempefint :) Mange flotte bilder også. Flere som er lik den stilen vi skal ha, må ha de i bakhodet slik at jeg kan finne inspirasjon i de :)
22.01.2012, 23:39
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Haha, det har jeg ikke tenkt på at det gjør, tøft! ;)

Og du er nå søt du! Jeg visste at jeg ville ha slike rammer som bordkort, men du var med å inspirere med ang. bakgrunnen, så du har ingen grunn til å fikse noe på dem, dine er jo kjempeflotte!! Jeg synes ikke du trenger å fikse på tallene eller bakgrunnen, for det er så søtt :) Men det er jo selvfølgelig du som bestemmer, var ikke meningen å gjøre deg usikker ;) :P

Jeg er helt enig med deg om bordpyntingen! Selv om vi skal ha runde bord håper jeg også å få til en sånn litt tilfeldig plassering av vaser og glass i forskjellige størreslser og høyder med "tilfeldig utvalgte" blomster i, håper virkelig det kan bli bra :) Og det kommer nok til å bli meg selv og kanskje noen venner/familie som kommer til å sette oss ned med blomstene dagen før? Vi kommer til å bestille blomstene fra en blomsterbutikk siden det ikke finnes store varehus som plantasjen og slikt som ikke er langt unna, så det kommer sikkert til å koste litt, men ikke så ille som oppsatser uansett :) Vet du hvor lenge blomstene kan stå i vaser slik, når vi bør sette dem i vasene? Burde de stå kaldt f.eks? Har du peiling? :)
23.01.2012, 12:16
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: brud2012
Hvor har du kjøpt linstoffet??? Akkurat slik jeg er ute etter!
05.03.2012, 13:22
Postet av: weddingbee
brud2012: jeg kjøpte det på salg på IKEA etter nyttår, men jeg vet at de fortsatt har stoffet inne =) Er dessverre fullpris nå da, men om du ikke skal ha så mye er det jo ikke så gale.. Hva har du tenkt å bruke det til? =) Du kan lese mer om stoffet på dette innlegget:

http://weddingbee.blogg.no/1325888274_update_bordlper.html
05.03.2012, 16:04
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av:
Jeg skal bruke det som underlag for borddekorasjonene. Altså en liten firkantet duk oppå den vanlig kremhvite duken. (Vi skal ha små-bord som er firkantet i stedet for runde)Takk for tipset, da skal jeg sjekke IKEA :)
07.03.2012, 17:44
Postet av: Ida
Hei,

hvilken bredde hadde du på løperne? :)
20.06.2013, 11:42
Postet av: weddingbee
Ida: Linstoffet jeg brukte var 150 cm i bredden og stoffet ble delt inn i 4 før kantene ble sydd inn, så jeg mener å huske at de var ca. 30-35 cm? =) Gikk egentlig bare ut fra standardmålene til typiske bordløpere som sizoflor/-web =)
22.06.2013, 22:47
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits