Wedding challenge

Jeg har vært vekkreist den siste uken, så har ikke fått oppdatert meg noe særlig i bryllupsbloggverden, men hiver meg på bølgen likevel - bedre sent enn aldri!

Hvordan møtte dere hverandre?
Første gang han så meg var visst etter messen en gang i september 2007 (katolikker går i kirken hver søndag). Første gang jeg så han derimot var mens jeg satt og spiste lunch på Frederikke (hovedkantinen på Universitetet i Oslo) med noen fellesvenner et par dager (uker?) senere. Han holdt på med masteren, så kom bare kjapt bort for å hilse på vennene sine før han stakk tilbake til farmasilaben... Var vel ikke før noen uker etter at vi hilste ordentlig på hverandre. Han skulle lunche med en av bestekompisene sine, mens jeg også skulle det sammen med bestisen min =) Sånn ordentlig kjent ble vi ikke før en stund etter det igjen, gjennom fellestreninger i regi av Vietnamesisk Studentforening i Oslo (VSO).

Hvor skal dere gifte dere?
I St. Paul kirke i Bergen, den ene av to katolske kirker i Bergen. Jeg er både døpt og konfirmert i kirken, så da er det nærmest en selvfølge at jeg skal gifte meg der også. I vietnamesiske bryllup er det som oftest slik at man gifter seg der jenten kommer fra eller i menigheten jenten tilhører, så sjæ'sten har dessverre ingenting han skulle ha sagt. Det blir nok Bergen fremfor Oslo! =D Døren dere ser på bildet under er forresten sideinngangen. Fant dessverre ikke noe bilde av hovedinngangen og kirketrappen. 

Fargetema?
Mye hvitt/ivory, romantisk, veldig lett og luftig med en dæsj lys ferskenrosa samt duse og drømmende rosatoner... Er bare til å ta en titt på tidligere innlegg så skjønner dere. Bildet under gir også en pekepinn =) 

Hvorfor valgte du den personen du har som forlover?
Fordi hun har vært bestevenninnen min så lenge jeg kan huske! Dessuten har jeg alltid ment at jenter er skumle vesener, så jeg har langt flere guttevenner enn hva jeg har jentevenner. Faktisk har jeg ikke noen nære jentevenner utenom bestisen min, så da var det i grunnen ikke noe vanskelig valg å ta - med mindre jeg skulle hatt en gutt som forlover så klart...

Hvem følger deg til alteret?
Pappa!! Hvem ellers?

Hva var det du falt for når du falt for din kjære?
Det vet jeg faktisk ikke den dag i dag... Ikke konkret i hvert fall. Jeg pleier å si at jeg var så lei av singellivet at jeg festet meg til den første som ville ha meg i frykt for å ende opp singel og alene... Hahah! Er selvfølgelig bare tull, men jeg vet rett og slett ikke. Jeg har aldri tenkt over det, og har liksom bare fulgt hjertet? Kjærligheten gjorde meg definitivt blind, for jeg la ikke merke til alt det overfladiske man gjerne legger merke til først slik som hårfrisyre, klesstil, øynene, smilet, etc. og sjæ'sten sier stadig "my style is no style", så jeg vil ikke akkurat påstå at han var på sitt beste rent utseendemessig da vi først møttes. Heheh... Men viktigst av alt; han får meg til å føle meg trygg, han ler både av og med meg, han lar meg være meg selv, han kan være min bestevenn, men også min verste fiende - og mye, mye mer!!

Hvordan går planleggingen?
Planleggingen går som et hvilket som helst forhold - noen ganger opp, andre ganger ned. Mest opp selvfølgelig, men hver gang det går ned føles det seriøst ut som the end of the world. Generelt tror jeg at vi har det meste under kontroll, selv om det fortsatt er en del som gjenstår. 

Er du nervøs?
Hmmm.. nervøs for det å være gift, eller det å gifte seg? Ser vi bort fra en liten mental breakdown før jul, har det egentlig gått ganske fint så langt =)


   5 kommentarer
Postet av: kristinesside
Koselig å lese litt mer om dere!! Tror kanskje jeg også skal hive meg på denne bølgen med wedding challenge? ;)
25.01.2012, 12:03
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Nina
Dette var et koselig innlegg :) Fikk nesten litt lyst til å stjele den jeg også ;)
25.01.2012, 12:13
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: bryllupinspo
koselig å lese !
25.01.2012, 12:22
URL: http://bryllupinspo.blogg.no/
Postet av: Jane
Så herlig innlegg :) Gøy å bli bedre kjent med dere bak siden ;o) Må nok si at jeg kommer til å låne denne og bli med på the challenge ;o)
25.01.2012, 18:45
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: My
Hei!

For en utrolig fin blogg du har. :D Litt synd at det er blitt litt stille, men jeg forstår jo at fokuset kanskje ikke er på bryllup mere. I likhet med deg er jeg vietnamesisk utvendig og norsk-vietnamesisk innvendig...kanskje mere norsk enn vietnamesisk. hihi Vi skal ikke gifte oss før neste år, men skal en tur til vietnam i sommer. Vi lurte derfor på om du har noen tips på hva vi kan tjene på å finne i vietnam når vi først er der på ferie. Noen gode butikker osv. Vi er kanskje mest intressert i et sted jeg kan finne en fin kjole i god kvalitet, gifteringer og kanskje et sted som printer fine invitasjoner. Helst i Ho Chi Minh city.

Du må gjerne sende meg en mail. Tusen hjertlig takk på forhånd.

Vennlig hilsen My
21.04.2013, 10:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits