Inspirasjon: cardigans

Noen som vurderer cardigan på enkelte av bryllupsbildene?

Cardiganer kan bidra til et helhetlig inntrykk og gi følelsen av en litt mer laidback stil, men på en dag som bryllupsdagen vil man absolutt ikke gjøre noen feil, og jeg føler sannsynligheten for at dette kan skje er ganske stor når det gikk en ørliten smule skeis med selveste Kate Middleton:

Ingen tvil om at hun er beyond gorgeous, men jeg føler denne bolero-/cardigansaken stoppet på en litt merkelig plass?


   3 kommentarer
Postet av: kristinesside
Dette har jeg også tenkt på faktisk!! For jeg vil ikke ha en vrudebolero eller kåpe eller noen andre brudegreier, det er jo tross alt midt i juli, men likevel hadde det vært greit å hatt muligheten til å dekke seg litt til! Så jeg har vurdert om det kan bli tøft å ha en lilla (siden jeg elsker lilla!) cardigan, eller ei svart skinnjakke?? Kanskje kult på et par bilder, og muligheten til å dekke skuldrene om det faktisk skulle bli kjølig på kvelden. Det blir jo et litt røffere uttrykk med skinnjakke, og cardigan gir som du sier en litt mer avslappet stil, så jeg tror jeg skal lete litt, og prøve på. Og er det en bommert kan jeg bruke det senere uansett :) Har du tenkt på å lete etter en cardigan? :)
26.01.2012, 15:15
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Så bra at du fikk litt mer roen over fargen da! Jeg ville ikke gå for helt hvite baser, for det blir ofte litt hardt, og en cremefarge er litt mykere og passer flott til bryllup, så derfor gikk vi for det :) Om dukene er hvite, så ser man bare bordkort og div. som er på bordet bedre, det skal jo vises! Tror ingen andre enn deg hadde tenkt noe særlig over det om fargene hadde vært litt annerledes enn du skulle ønske. Det er så godt at folk ikke er tankelesere! ;)

Jeg fant et bilde av ei med skinnjakke, husker ikke hvor, men hvis jeg har det lagret på pcen kan ejg jo legge det ut så får du se. Det virka knallstilig! Så hadde vært gøy å hatt et bilde med den kanskje :) Jeg har lett litt etter mørke lilla cardiganer som er helt enkle, men jeg har aldri funnet en i den helt riktige fargen, så jeg har ikke for mye håp om å finne en til bryllupet. Men jeg kommer likevel til å ha et åpent øye når jeg går i en klesbutikk :)
26.01.2012, 15:51
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Trine-Marie
Wow, så stilig :D
27.01.2012, 05:25
URL: http://trinemarie.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits