Update: kirkeløper, del 2

Akkurat da jeg trodde at kirkeløperen var ferdig fant jeg ut at spraylimen ikke fungerte så godt, så nå må jeg lime rosebladene på, blad for blad, med limpistol. Yay me! Jeg har holdt på i ett par timer nå og har bare fått fullført 3 m. 18 m igjen med andre ord.  

Er superkjipt, men jeg innser at gnåling ikke fører noen vei.


Så nå prøver jeg å ha denne innstillingen:

Denne bruden tror forresten hun er gal med sine 7000 roseblader. Jeg har over 40 000!


   4 kommentarer
Postet av: Jane
Jeg tror det er verdt hver dråpe med svette og tårer når du kommer i mål :) Tenk for en herlig følelse du vil oppleve når du er ferdig og faktisk kan vise den fram i bryllupet og vite at den har du selv laget :D Synes du er kjempeflink jeg, og ikke minst fremstår du som veldig tålmodig :D Beundrer pågangsmotet :)

SV: Tusen takk, du er en knupp :) Ikke god på oversettelse jeg :p Kunne sikkert ha spurt forloveden, men må kunne overraske han litt også ;) Ja, jeg tror og håper bryllupet vårt blir eventyrlig og fint :) hehe.. Akkurat som alle andres ;) Gøy at dere blir nysgjerrige også, ikke bare jeg som sniker rundt og lurer da :p hihi :)
06.02.2012, 20:31
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: symphonaire
Herrgud, du er bare helt sinnsyk! Resultatet kommer nok til å bli perfekt, så det er verdt alt stevet! ;)
06.02.2012, 21:33
URL: http://symphonaire.blogg.no/
Postet av: kristinesside
Huff, det var jo kjipt da..! Men med den ståpåviljen din kommer du nok i mål! :D

Sv: Åh, så spennende!! Gleder meg veldig til å se. Tenker du også å spare slike ting til blogginnlegg etter bryllupet? :)
06.02.2012, 23:22
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Hanne
Heier fortsatt på deg - mer nå enn det jeg gjorde før. Vet hvor mye man egentlig har å tenke på, og det å begynne på nytt igjen med ett så stor prosjekt - DET er imponerende :)
08.02.2012, 09:20
URL: http://sammenforlivet.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits