DIY: wedding bubbles

I august/september i fjor kjøpte sjæ'sten to 48-pakninger med såpebobler til bryllupet...

Da de kom hjem i posten oppdaget jeg at det var "klistremerker" nederst på hver tube, men jeg regnet med de skulle være lette å fjerne så tenkte ikke særlig mer over det... Jeg la de i varmt vann, brukte hårføner, prøvde å skrubbe med såpe, white spirit OG red spirit, men selv om klistremerkene gikk bort ble resultatet seende slik ut:


KRISE! Må innrømme at jeg ble smådepressiv og en smule hysterisk like etter, så jeg la prosjektet på hyllen en stund. Oppe i hodet mitt ville jeg helst bare kjøpe nye - inntil fredag. Nå ser de slik ut:

Startet først med å finne passende blonder (som jeg også skal bruke på et annet prosjekt)...

Deretter klippet jeg opp 4,5 cm brede strimler og festet dobbeltsidig teip på...

Til slutt festet jeg blondene til såpeboblene =D

Og resultatet ble:

Nå funderer jeg litt på om jeg trenger å feste bånd på for å gi de litt farge. Hva tenker dere?


   10 kommentarer
Postet av: Kanette
For en genial ide!

Jeg har de samme såpeboblene, og hadde egentlig bare tenkt å knytte bånd på toppen, men bli der var jo super fint!

Og tar igjen kjolen min... ;-)
12.02.2012, 18:45
Postet av: Fotorenate
Åh de ble kjempesøte jo! Kreativt! Syns ikke de trenger noe mer jeg... Det blir bare såå fine bilder med bobler!!
12.02.2012, 20:19
URL: http://renatesvindland.com
Postet av: kristinesside
NYDELIG!!!! Fantastisk idé altså! Åhr, misunnelig opp til ørene!! Hvor kjøpte dere såpeboblene henne?

Sv: Jeg er veldig fornøyd med dem faktisk, det var en lettelse å finne ut at vi fikk dem til som jeg ville :) :) Og det er SÅ deilig å nesten kunne si at alle er levert også! Så herlig :) Alt sånt av småting tar tid, det er helt sykt. Bare det å klippe opp småbiter med ark, og det å brette esker som du gjør, det virker som en liten detalj, og så tar det så mye tid at man får lyst til å gi opp midt i. Heldigvis kommer man i mål til slutt med det meste!! :)
12.02.2012, 20:33
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Jane
Så utrolig kreativt og artig :) Ble jo skikkelig stilig og vintage-aktig :D Sånt liker jeg ;o) Ut fra bildet så synes jeg de er kjempefine slik de er nå :D
12.02.2012, 20:39
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Tusen hjertelig! Jeg bestilte noen andre en gang i fjor, men det var ikke gjenger i toppen av flaskene, så nesten alt innholdet hadde lekket ut før jeg fikk dem i posten. Skikkelig kjedelig. Men er disse godt skrudd igjen? Var det noen som hade lekket når du fikk dem?
12.02.2012, 22:32
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Ja, vi fikk en helt lik pakke til, men den var like ødelagt av posten. Så da vi klagde en gang til, fikk vi til svar at de ikke kunne gjøre noe mer.. Vi ga ikke mye for de, så ga bare opp. Men har veldig lyst til å prøve igjen, har så veldig lyst på bobler på kirketrappa! :)
12.02.2012, 22:53
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Elisabeth
SÅ UTROLIG flink du er :D Moro!! De ble rå fine, mye finere enn i utgangspunktet:D Hvor bestillte du de hen? :)
13.02.2012, 09:20
URL: http://www.newliving.no
Postet av: kristinesside
Sv: Det går an å fylle opp halvparten av alle tubene jeg har nå, men det er ikke gjenger på lokket. Det sitter ikke fast i det hele tatt, så hvis de ligger nede, så sklir både lokket av og innholdet renner ut, hvis du skjønner. Skikkelig mislykket prosjekt :/ Så jeg tror jeg vil prøve en gang til med disse som du har funnet, og håpe på at lokket sitter litt mer fast.
13.02.2012, 09:48
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Linn - Vinn personlig almanakk
Neimen, så utrolig søte! Du virker (og er) så utrolig kreativ! :-D Når jeg leser på bloggen din gleder jeg meg SKIKKELIG til å gifte meg - selvom det blir veeeldig mange år til :-) Men alle jenter har jo sitt eget drømmebryllup, og det må jo være lov til å tenke på det iblandt også (a) :-)

SV: Ja, det er omtrent akkurat slik jeg gjør og tenker også! Hehe :-) Ja, shopping bruker jo å ligge høyt opp på lista, og man kan jo eventuelt bare kjøpe det man skulle mangle :-)
13.02.2012, 11:37
URL: http://linnmajiet.blogg.no
Postet av: Christine
Dette vil jeg kalle en "happy accident". De ble kjempefine! Jeg ville brukt bånd på for å få litt farge :D Takk for masse fantastisk inspirasjon!

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits