Inspirasjon: bridal bouquet

Jeg blir strålende fornøyd om brudebuketten ender opp som en blanding av alle disse! Med unntak av rosafargen på bilderekke nummer 3 kanskje. Blir litt for rosa for min smak, og det klarer jeg meg fint uten! Men ellers... ahhh... *drømmer meg bort*

Jeg liker at det virker som om blomstene ser ut som om de er helt tilfeldig satt sammen og at det ikke ser så stramt og perfekt ut, men blir likevel litt usikker på om det er det jeg vil ha siden jeg tidligere gikk rundt og ønsket meg noe sånn her lignende:

Klassisk og tidløs, men passer kanskje ikke helt inn i den tilfeldige looken vi prøver å skape? Gasj, jeg driver meg selv til vanvidd til tider...


   5 kommentarer
Postet av: kristinesside
Jeg ville ha gått etter den gode magefølelsen, og kanskje valgt den første!! Kjempestilig når det ser tilfeldig ut, den blir enda mer lagt merke til også da! Og runde buketter synes ejg er mye finere enn en som skjuler halve kjolen ;)
06.03.2012, 22:45
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Nina
Sukk, så flotte! Jeg vil også ha en rund bukett, selv om jeg i utgangspunktet trodde jeg ville ha slik du viste nederst. Bra man starter i god tid slik at man finner ut hva man ønsker;) Har ikke bestemt meg helt hvordan stil den runde bukettene skal ha enda da, det er jo så mange pene blomster! Hjelp!
06.03.2012, 23:25
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: Cecilie
Elsket nummer to! Sånn vil jeg ha! Også fint med litt kvister inni :-) Synes disse er mye finere enn den helt nederst.
07.03.2012, 09:22
Postet av: Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup
hahaha! Jeg vet hva du mener! Har planlagt i totalt 4 dager og har sååå mange idéer inne i det lille blonde hodet mitt! :)
12.03.2012, 16:35
URL: http://annjeanett.blogg.no
Postet av: Marlentherese
Kjempe fine buketter, hehe du er ikke den eneste som driver seg selv til vanvidd..... Er vanskelig å bestemme seg, er jo sååå mye fint:)
13.03.2012, 14:25
URL: http://marlentherese.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits