Convinced by Zac Efron - again?

De aller fleste kommende bruder har vel hørt at brudgommen må ha skjorte i ivory dersom bruden velger ivory for å unngå at bruden ser skitten ut ved siden av brudgommen. Dette var blant annet grunnen til at vi bestilte kjolene til flower girls'ene i ivory, så da sjæ'sten var i Bergen i helgen tok han blant annet med smokingskjorten slik at jeg kunne sammenligne med brudekjolen. Og vet dere hva; den er hvit. Ble litt småfurten og deppa med en gang, mens stakkars sjæ'sten ikke forstod hvorfor jeg drev og gnålte så fælt. Til slutt ble det til at jeg sendte ringputen tilbake til Oslo sammen med sjæ'sten. Den er nemlig i ivory så da blir det lettere for å han å finne ny skjorte i riktig farge, men nå kan det se ut som han ikke trenger det likevel...

Jeg kom plutselig over bildet ovenfor med Zac Efron og Vanessa Anne Hudgens, og jeg synes faktisk ikke det ser så ille ut med hvit skjorte og ivory kjole.

Noen av dere andre som har tenkt på dette med skjorte?


   3 kommentarer
Postet av: kristinesside
JA! Dette var jeg også veldig opptatt av, men der vi kjøpte min kjæres antrekk fikk vi gode råd, og ble fortalt at det ser verre ut med en skjorte i ivory. Det er den som kommer til å se skitten ut, og særlig i forhold til de andre skjortene den dagen. Resten av antrekket bryter dessuten av begge hvitfargene, så da blir det vel omtrent slik som på bildet! :)
14.05.2012, 17:27
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: I Martines verden
Hei!

Tenkte akkurat det samme, og fikk samme beskjed som ovenfor her. Så min kjære får veldig gjerne bruke hvit likevel. Hehe, er ikke så lett med alle disse detaljene til stadighet. Men fant ut at det var like greit å høre på "ekspertene" :)
15.05.2012, 09:37
URL: http://imartinesverden.blogg.no
Postet av: henriette
Oi det har ikke jeg tenkt på.. Men ser ikke feil ut nei:)

Uff ja kun en mnd igjen nå,så nå vil det komme noen hektiske uker..Kontroll?? Jeg håper det, tror(?)

Bare alt blir som jeg tenker i hodet:)) Du har vel superkontroll:)) Gleder meg til bilder fra dagen deres:)
15.05.2012, 10:33
URL: http://henriettelavik.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits