White shirt and ivory dress

Siden jeg skrev forrige innlegg har jeg sittet og sett gjennom utallige bilder på Stylemepretty og funnet ut at det faktisk er ganske vanlig at brudgommen har hvit skjorte selv om bruden har ivory brudekjole. Og ikke minst; det ser helt greit ut - alldeles ikke verdens undergang!

For å unngå mer stress enn nødvendig tror jeg vi lar saken ligge og sjæ'sten får beholde sin hvite smokingskjorte. Med mindre sjæ'sten plutselig endrer mening etter å ha sett disse bildene da, men det tviler jeg sterkt på.


   3 kommentarer
Postet av: Tine
Såå nydelige kjoler! :)
14.05.2012, 20:42
URL: http://Tinesfoto.blogg.no
Postet av: Heik - 4 jenter 1 blogg !
hærlige kjoler :o)
14.05.2012, 20:52
URL: http://heik.blogg.no
Postet av: kristinesside
Behold den hvite! Jeg tror det blir superbra! ;)

Sv: Nettopp!!! Helt enig! :D Disse skoene hadde vanlige norske størrelser, gikk inn på ebay.uk, og jeg bestilte i samme størrelse som jeg pleier å ha. Disse var bittelitt store, (jeg vakler mellom 2 størrelser, og bestilte det største så de iallefall ikke skulle være for små.) men det fikset jeg lett med en liten såle inni foran under "tåballene" (haha, sært ord!!) og i hælen så de ikke skulle gnage noe. :) Perfekt! :D
14.05.2012, 23:55
URL: http://kristinesside.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits