DIY: bouquet wrap

Etsy har så mye fint! Denne her blant annet:

Liker det romantiske preget den gir buketten, men liker ikke at den koster 25 USD eksludert frakt.


Hvorfor kjøpe når man heller kan lage til en mye lavere pris? Jeg er alltid så dårlig med å ta bilder til bloggen når jeg først holder på, så denne anvisningen blir litt så som så, men dette prosjektet er seriøst kjempeenkelt! Som jeg såvidt nevnte i et tidligere innlegg startet jeg med å finne frem alle mulige rester jeg hadde liggende:

1. Startet med å legge blonden oppå stoffet for å ha en kant å klippe etter. Selve lengden er omkring 18 cm (tallet fikk jeg fra Etsy-siden), men har man en stor bukett lager man den lengre, og har man en mindre bukett er det så klart ikke noe behov for å ha den så lang.

2. Etter litt eksperimentering fant jeg deretter ut hvordan jeg ville plassere diverse bånd:


3. Tok bort det minste båndet, brettet inn kantene og festet med en knappenål på hver side. Her ser dere også hvor flink jeg er til å sy en rett linje. Heheh... 

4. Så er det bare til å sy, og baksiden ender opp med å se slik ut etter at knappenålen er fjernet:  

5. Festet det minste båndet ved hjelp av tosidig teip (jeg prøvde med limpistol, men det ble stygt). Det minste båndet må forresten være så langt at det rekker 2 runder rundt pluss litt til sånn at man får knytt sløyfe. Om noen lurer på hvorfor det minste båndet ikke er helt festet, så er det på grunn av at man skal ha litt muligheter i forhold til blomsterstilkenes diameter =)

6. Resultat:

Vurderer å sette på noen perler fordi den virker litt trist for øyeblikket, men har ikke helt bestemt meg for om jeg gidder.
Hva synes dere?


   Én kommentar
Postet av: kristinesside
Nydelig!! Jeg satt og tenkte på å lage noe slikt i bilen i dag, for jeg har vært hjemme på besøk hos min bestefar i dag og fått låne en gammel brosje etter min bestemør som er blå! Lånt, gammelt og blått, alt i ett! :D Og denneskal jeg ha på buketten min, men jeg må jo ha noe å feste den i, og jeg vil heller ikke holde direkte på stilkene på buketten. Så dette skal jeg absolutt også prøve meg på! :D :D
18.05.2012, 22:22
URL: http://kristinesside.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits