Inspirasjon: bridal hair

Tror jeg endelig er klar for prøvetime, så tenkte jeg like godt kunne slenge ut noen av inspirasjonsbildene jeg har klart å innhente. Som dere ser er det ikke mye som skiller bildene. Det er den samme litt uformelle håroppsetningen som går igjen, men selve krøllene/bølgene i håret utgjør hele forskjellen - og jeg aner ikke hva som kommer til å se best ut =/

En håroppsetning hvor bare selve knuten er krøllet:
Gotta love Jessica Alba!

Eller en håroppsetning hvor hele håret er krøllet:


Vad tycks ni?


   4 kommentarer
Postet av: Tine
Super fint! :)
20.05.2012, 16:36
URL: http://Tinesfoto.blogg.no
Postet av: kristinesside
Jeg vil selv ha en lignende frisyre som du viser på bildene øverst, når det kun er knuten som er krøllet. Jeg synes det ser mest tilfeldig ut, og er penest! Jeg hadde absolutt ikke passet krøllete hår over alt, for jeg har langt helt rett hår, og krøller det aldri. Og jeg vil ligne mest mulig på meg selv den dagen, og ikke som noen andre :)

Så hadde det vært opp til meg, så ville jeg lett gått for de første bildene!

Jeg skal ikke ha prøvetime før 5 dager før bryllupet! Så jeg har god tid til å gruble enda, selv om jeg vet ca hva jeg vil ha :)
20.05.2012, 19:40
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Jane
Jeg personlig ville ha gått for alternativ 1. Jeg synes det ser "renest" og penest ut. Dette fordi jeg selv kler det best, men kler man at alt håret er krøllete er alternativ 2 flott også :) Jeg har prøvetime 1 mnd før dagen, så har fortsatt god tid til å tenke litt. Dessverre er ikke håret så langt, tross jeg har spart siden desember. Har egentlig en bob-sveis, men har fått håret ned til skuldrene nå :p Så blir veldig spennende å se hva som faktisk kan gjøres med det. Lykke til med valget :)
20.05.2012, 20:58
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: kristinesside
Sv: Tusen takk, er helt greit at du blir litt sjalu av og til når ejg er kjempemisunnelig på deg hele tiden ;)

Så greit da!! Skjønner at du er litt usikker på det ja! Jeg gjør jo aldri noe med mitt hår, så uansett hva jeg gjør den dagen, så blir det annerledes på meg. Derfor vil jeg ikke gjøre noe "stort" og flott ut av det, for det er ikke helt meg. Jeg kan ikke noen ting ang hår, så det blir gøy at jeg får gjort noe nytt! Håper du finner ut av hva du vil ha, gudsøsteren din har kanskje noen forslag? :)
21.05.2012, 23:29
URL: http://kristinesside.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits