Sneak peak: håret

Det har aldri vært noen tvil om at jeg ønsker at min ene gudsøster skal ordne håret mitt på den store dagen - selv om hun kun driver med hår på hobbybasis. Hun er så utrolig flink, og har ordnet håret mitt ved flere anledninger gjennom tidene, så valget var aldri noe valg, men mer som en selvfølge. Og tenk, denne flinke personen skal i tillegg lage brudebuketten min - og alle de 10 andre bukettene (til maid of honour, bridesmaids og flower girls) =D Husker dere bestis sin brudebukett? Den ble laget av gudsøs. Når det er sagt er også bestis lillesøs til gudsøs, så bestis er også en av gudsøstrene mine. Forvirret?

Men nok fjas, og over til håret! På søndag var det prøvetime hjemme hos gudsøs og etter mye frem og tilbake med diverse hårskiller, krølle- og oppsettingsmetoder, slør og vietnamesisk hodeplagg kom vi til slutt frem til følgende: 

Skulle gjerne vist dere mer, men må dessverre være litt hemmelighetsfull med tanke på at sjæ'sten stadig er innom her og snoker. Blir ny prøvetime i nærmeste fremtid med full brudesminke, så det ser jeg veldig frem til!


   Én kommentar
Postet av: Ingrid Helenih
Du kommer til å bli kjempe fin på den store dagen :) Ut i fra det jeg kan se på bilde så ligner det litt på hva jeg kan tenke meg, men er ikke sikker på frisyre enda, og så har jeg ganske langt hår nå, så ikke sikker på om det er en frisyre som villa ha funka.
24.05.2012, 23:16
URL: http://ihjenta.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits