Life update: 28.05.12

Håper alle har hatt en fin fridag og at alle har fått utnyttet dagen maksimalt! Jeg for min del hoster og harker som rakkern og stemmen er helt ødelagt. Alle rundt meg er superbekymret og prater om at jeg må ta vare på helsen og presser stadig i meg altfor mye mat, mens jeg prøver å unngå å overspise i fare for at brudekjolen ikke skal passe på dagen. Jaja.

Dagen i dag har likevel vært kjempekonstruktiv. Pappa er godt på vei med å fikse den stygge sceneveggen, og jeg har vært på møte med servitørene hjemme hos servitøransvarlig. Føler meg mye mer lettet nå som det er unnagjort, og har stor tro på alt kommer til å gå på skinner på selve dagen. Bordplasseringen er også nesten ferdig. Er bare noen få som ikke har gitt noe lyd fra seg, så vi aner ikke om de kommer eller ikke. Fristen gikk ut på lørdag, så da vi ringte idag var det noen som sa "er jo vanlig å komme når man ikke sier fra", men så var det noen som også sa at de ikke kunne komme da vi ringte de så jeg skjønner ingenting. Vietnamesere altså. Er nok greit å ringe de vi ikke har fått respons fra uansett.

Men men, da går jeg tilbake i sykedvale. Satser på at jeg kommer sterkere tilbake når helsen er på topp igjen! Håper det ikke er altfor lenge til med tanke på at bryllupet er om under 4 uker =/


   Én kommentar
Postet av: GA
God bedring!:)
29.05.2012, 12:56
URL: http://www.denrette2012.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits