After the wedding

Jenter, hva har dere tenkt å gjøre med brudebuketten etter bryllupet? Jeg kom plutselig til å tenke på det og begynte å søke litt rundt. Innser jo at brudebuketten før eller siden kommer til å havne i bosset, så er det i det hele tatt noe poeng i å prøve å holde på minnene lengst mulig? Her er i alle fall noen av mulighetene:

Tørke buketten og legge kronbladene i ramme:

Få profesjonelle til å tørke buketten og ha den i ramme:


... eller eventuelt i en glassboks. For min del virket dette veeeldig sææært:

Få laget perler av blomstene, som deretter kan brukes til smykker. Vet ikke om dette er mulig i Norge, men synes det virker utrolig stilig! Sjekk denne Facebook-siden.

Kaste brudebuketten til single jenter:

Legge buketten på graven til en avdød i familien:

Jeg heller mest mot sistnevnte, merker jeg. Det minst egoistiske valget, og samtidig det mest meningsfulle =) Man trenger vel strengt talt ikke sitte igjen med fysiske minner for at minnene skal kunne tas vare på?


   8 kommentarer
Postet av: Christine
Mamma har sin i ramme. Den har desverre forfalt veldig og er ikke like fin som den en gang var.

Jeg er enig med deg når det kommer til det siste. Men jeg lurer litt på om jeg ønsker å kaste buketten til ugifte, jeg. Hmm, merket at jeg ikke hadde tenkt så mye på dette enda.. Bra du kommer med alle slags problemstillinger :-)
Postet av: °Vinterperle°
Så stilig å kunne lage 'stener' av det som kan brukkes i smykker! Men støtter deg absolutt i det siste alternativet! Hvis ikke er det jo veldig koselig og ikke minst morsomt å kaste den til de single^^
30.05.2012, 17:36
URL: http://venleik.blogg.no
Postet av: kristinesside
Helt enig!! Men jeg har litt lyst til å kaste buketten da! Selv om jeg har vurdert å ikke gjøre det, så hva skal jeg gjøre med den når kvelden er over? Den vil jo visne og falle sammen til neste dag uansett. Så jeg har litt lyst til å samle alle ugifte jenter og se hvem som er nestemann i ilden! Jeg er den eneste som er blitt gift blant våre venner, så det kan bli festlig når mange potensielle står klar for å ta imot!
30.05.2012, 18:59
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Jeg skal ha en "ekstra" enkel bukett, som jeg kaster til de ugifte jentene :) også falt jeg veldig for det siste alternativet ditt....DET skal jeg gjøre, fant jeg ut nå :) takk for tips....

har du forresten tips til hvor man skal ha brudebuketten under middagen? trenger en slags vase som fungerer som holder...
30.05.2012, 20:15
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Postet av: Nina
Dette har jeg ikke tenkt på enda, men du kom med mange fine muligheter her :)
30.05.2012, 21:08
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: henriette
Jeg kommer til å ha min på pynt til den ikke er i live enna.. Ha en xtra jeg kan kaste.. (jeg er vel litt sånn at jeg ikke ville hatt den på veggen i rammen, og tørke den er bare støv og ja... Litt rar på akkurat dette, menmen =))

Ikke lenge igjen skjønning...
30.05.2012, 22:33
URL: http://henriettelavik.blogspot.com/
Postet av: Ingrid Helen
Jeg husker vi hadde en brudebukett i fryseren enn stund, da holdt den seg vist, men det er jo litt kjedelig å bare la den ligge i fryseren. Jeg kommer nok enten til å tørke den, eller kanskje det sistnevnte. Har aldri tenkt på det før, men det virker jo som en god idee :)
30.05.2012, 23:46
URL: http://ihjenta.blogg.no
Postet av: Christine
SV: Jeg skal ta med meg tipset angående vann, det er kanskje lett å glemme på en sånn dag ;-)

Jeg er veldig usikker enda hva jeg ønsker å gjøre med buketten. Kanskje bare gi den til en som betyr noe spesielt for meg, eller som har stilt opp spesielt mye rundt bryllupet e.l. Jeg har heldigvis litt lenger tid til å finne ut av dette, men blir spennende å se hva du ender opp meg å gjøre :-)

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits