Hjelp: wedding nails

Har hele tiden ment at jeg skal ha klassisk fransk manikyr til bryllupet, men nå er vi 22 dager unna og jeg har blitt kjempeusikker. Planen var at tante (som er utdannet negledesigner med egen salong) skulle ordne neglene for meg, men flyet hennes fra Tyskland lander ikke i Bergen før omkring elleve på kvelden dagen før bryllupet, så nå har jeg begynt å se litt rundt etter andre muligheter.

Negler med masse dilldall har aldri vært min greie. Noen andre enn meg som mener det ser litt (eller ekstremt) harry ut?

Nå står jeg altså mellom fransk manikyr:En helt nøytral farge (som Kate Middleton hadde):

Eller noe moderne og helt ut av det blå:


Hjelp? =)


   11 kommentarer
Postet av: Angeliam
Franske manikyr er en klassisk og elegant som slår aldri feil!
Postet av: Jane
Jeg hadde gått for fransk manikyr :) Synes det er stilig og utrolig fint! Kler alle anledninger, og neglene ser "pyntet" ut, om du skjønner. Annet dill dall på neglene blir altfor mye etter min smak.
01.06.2012, 16:45
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: Siri
Fransk manikyr :)
01.06.2012, 16:46
Postet av: Ingrid Helen
Fransk manikyr eller en nøytral farge! :)
01.06.2012, 17:11
URL: http://ihjenta.blogg.no
Postet av: Ida :))
Skjønner dilemmaet ditt. Jeg synes at både fransk manikyr, nøytral farge OG negler med ikke aaaalt for mye stæsj var fint, hhaa! Veldig mye hjelp i meg.. (aa)

Men ser det er flertall i fransk manikyr da! :)
01.06.2012, 20:26
URL: http://photohexe.blogg.no
Postet av: Nina
Jeg går nok for fransk manikyr :) Enkelt og elegant. Enig i at altfor mye dilldall blir harry, men de andre du hadde funnet frem var også fine. Blir nok bra uansett hva du velger :)
01.06.2012, 22:35
URL: http://ninathereses.blogg.no
Postet av: kristinesside
Jeg ville gått for fransk manikyr jeg! Synes godt neglene kan være fine, rene og klassiske, mens andre ting kan ha mer innslag av kreativitet :)

Men det er samtidig stilig med de nederste bildene :)

Jeg skal ha gelenegler med frank manikyr, for jeg klarer aldri spare ut lange fine negler selv ;) Hadde det noen uker etter at jeg kom fra Belgia rett etter påske, og jeg elsket det! Hendene mine så alltid flotte ut, og det ble ingen skraper fra min jobb som ellers sliter ned neglene mine! :)
01.06.2012, 23:19
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Camilla
Fransk manikyr :)
02.06.2012, 17:27
URL: http://ignoranceisbliss.blogg.no
Postet av: juliehar
Jeg skal gifte meg til neste år og har allerede bestemt meg for nøtral fransk manikyr. Fikk testa det hos ei venninne som er negldesigner og det er helt nydelig å ha fine rene negler ;)
02.06.2012, 19:46
URL: http://juliehar.blogg.no
Postet av: Christine
Jeg liker "renheten" på en fransk manikyr. Du trenger ikke ha de så lange kanskje, men syns kanskje fransk manikyr "pynter" hendene på en pen måte.. Om du skjønner? ;-)

Syns for ikke man skal ha for mye dilldall, da tar man på en måte oppmerksomheten bort fra alt det andre (kjole, ring osv.) Neglene skal kun være pene den dagen, ikke prege antrekket om du skjønner :-)
Postet av: Ester
Jeg sliter veldig med akkuratt det samme! Jeg har hele tiden tenkt at jeg vil ha fransk manikyr, men jeg merker at jeg elsker farger, så jeg blir litt usikker. De to siste bildene gidde meg litt inspirasjon, så det fristet å få tak i lilla glitter :) Får se hva jeg får til :)
12.06.2012, 09:27
URL: http://esterdahl.net

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits