My mind is playing tricks on me

Underskjørtet kom igår, akkurat som jeg hadde bestilt, uten ringer og med masse tyll - seriøst, MASSE tyll! Det hadde passet med en princess ball gown som Belle sin i Skjønnheten og Udyret, men dessverre ikke med min, så nå blir det klipping og omsying. Egentlig vet jeg ikke helt for jeg har ikke fått prøvd det sammen med kjolen, og kjolen ligger ute hos gudsøs så jeg må hente den hjem for å kunne se hvilke endringer som må gjøres.

Det som er en god dose tragisk er at nå når jeg ser på bildene av meg igjen (i kjolen) føler jeg ikke at jeg ser ut som en strek lengre? Søren altså. Nå har jeg brukt penger på underskjørt, så da skal jeg jammen bruke det på et eller annet vis også!

-------------

PS : det kommer DIY-innlegg til kjolebåndet, jeg vet bare ikke når. Er dessverre så mye annet som står høyere prioritert på listen akkurat nå. Håper dere har tålmodighet med meg =)


   Én kommentar
Postet av: Ingrid Helen
Selvfølgelig er vi tålmodige med deg, er jo 9 dager til du gifter deg, og da er det ikke så rart at andre ting står høyere enn blogginga. Får håpe alt ordner seg på underskjørtet dit, du blir helt sikkert en vakker brud ;)
14.06.2012, 09:43
URL: http://ihjenta.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits