Salt n' Pepper

Var min daglige tur innom Stylemepretty isted og følte meg litt rar da jeg stoppet opp og tittet ekstra lenge på bildet under:

 

Det er nemlig de samme salt- og pepperbøssene som vi har kjøpt til bryllupet =D Litt artig at de ble brukt i dette bryllupet også:

Idag har jeg nærmest grodd fast ved symaskinen, men nå er i hvert fall borddukene klar! Burde kanskje stryke de, men det tror jeg vi heller skal gjøre i lokalet i og med at vi fikk vite idag at vi får nøklene på torsdag i stedet for fredag kl.17 =D Mistenker at lokalfolka prøver å gjøre det godt igjen for alkoholh*lvetet., men men... det er da bedre enn ingenting.


   2 kommentarer
Postet av: Jane
Så søte bøsser :)
16.06.2012, 13:15
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: Merete
hei, ser at de ikke er lenge igjen til du kan kalle deg fru nå. :) Ønsker deg lykke til på deres store dag :) Håper du ikke legger ned bloggen når du er gift, selv om du evt velger å slutte og blogge. For jeg skal gifte meg om 3(!) år, å denne bloggen har så mange fine tips.

Som for eksempel å bruke en cardigan utpå brudekjolen, elsket den ideen. Det er ikke så vanlig, men så veldig bra ut :)
18.06.2012, 21:05

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits