God hates me

Torsdag 28. april 2011:
"Det er tillatt å servere alkohol, men det må ikke selges uten etter spesiell avtale"

Mandag 11. juni 2012:
"Vi har, etter kontroll fra sjenkemyndighetene i Bergen, fått melding om at det ikke er tillat å benytte seg av medbrakte alkoholholdige drikkevarer i våre lokaler.

Gjett om dette har gitt oss masse hodebry de siste dagene! Bryllupet er 9 dager unna og vi har ennå ikke funnet ut hva vi skal gjøre, eller hvordan vi i det hele tatt skal håndtere dette. Pokker. 

Og som om ikke det var nok. Mamma og pappa hentet nylig dukene vi har fått låne, og jeg hadde store planer om å stryke de da jeg kom hjem fra vippebøyen, men hva tror dere jeg ser når jeg tar ut dukene... Jo, stearinsøl, vinflekker og masse annet drit! Det var seriøst MUGGFLEKKER på flere (om ikke alle) dukene og det lå til og med ølkorker innimellom. Ganske tvilsomt at de har blitt vasket på en stund med andre ord. Planen er derfor å dra til IKEA imorgen tidlig, kjøpe metervare og deretter dra hjem og sy inn kantene. Seriøst, jeg er overbevist om at han der oppe hater meg.


   4 kommentarer
Postet av: Le
Åhhhh stakkar. Hva med å sjekke opp om dere kan søke etter sjenkebevilling selv?? Det gjor vi(selv om vi egentli hadde sluppet for lokalet gjorde dette selv). Men vi fikk det godkjent på vårt navn.. Off det kan bli dyrt å drikke fra deres regning, hvertfall når dere skal være så mange;/ ellers håper jeg at dere kommer dere i mål, kjenner det stikker selv når jeg hørre at det kommer ting i veien såå nærme bryllupet..
15.06.2012, 00:17
Postet av: Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
ååå nei!! DET var ikke morsomt å høre..æsj æsj....ønsker deg MASSE lykke til, stå på, så klarer du det!:) (Men har du det skriftlig så kan de ikke nekte deg vel?.mmhm...merkelig)
15.06.2012, 00:30
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Postet av: GA
ååneiånei, så utrolig kjett :( :( Også så kort tid før bryllupet :/ Krysser fingra for att det årner seg for dere!!
15.06.2012, 21:52
URL: http://www.denrette2012.blogg.no
Postet av: Nina
Skjønner at dette skaper hodebry ja! Håper dere finner en løsning på det:) krysser fingrene!
16.06.2012, 19:56
URL: http://ninathereses.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits