Life update: 03.07.12

Bryllupsdagen gikk over alle forventninger takket være familie og venner som bidro både foran og bak kulissene - UBESKRIVELIG! Blir sippete her bare jeg tenker tilbake på det. Vi er så utrolig heldig som har så mange som er glad i oss og vet seriøst ikke hvordan vi skal gjengjelde all kjærligheten. Håper virkelig at hver enkelt vet hvor mye de betyr for oss.

Skulle ønske jeg kunne si at jeg har klart å lade batteriene, men sannheten er at jeg er dødssliten og dette med å vise frem bilder på bloggen kan ta sin tid. Vi valgte dessuten å ha mer enn én fotograf, og vi har ennå ikke fått bilder fra 2 av de, så med 2 bryllupsfeiringer blir det naturligvis en del bilder. Yikes! Håper dere er tålmodig, for til gjengeld blir det nok en del innlegg om ørtenvis av ulike detaljer her på bloggen etter hvert =) Er umulig å skrive om alt i bare ett innlegg!

Sånn ellers har vi hatt mamma, pappa og søsken, i tillegg til mormor, morfar og tante fra Tyskland på besøk siden torsdag på grunn av bryllupsfeiring nummer 2 på lørdag som var. Planen var at de skulle reise tilbake til Bergen på mandag, men de hadde det visst så kjekt at de bestemte seg for å bli til imorgen. Grugleder meg litt til morgendagen, for det er først da livet som gift "starter på ekte". Frem til nå har nemlig mamma, tante og mormor laget all maten... heheh..

---------

PS: det dere ser er bilde av ringene våre, kjolen og buketten. LOVE


   3 kommentarer
Postet av: kristinesside
Nydelige bilder!!! Og slapp helt av, lad du batteriene, og kom sterkere tilbake med en haug av innlegg, for nå er det bare rett over ei uke til vår dag, og da er nok ikke jeg tilbake på bloggen på noen uker :) Så det går bra med litt venting!! Ser forresten av ringene våre likner ganske så mye på deres, og muligens buketten også! Gleder meg enormt til å se en haug til fra feiringene deres!!! :D
03.07.2012, 21:15
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Angeliam
OMG sier jeg bare:-) that DRESS :-) og bukketen er helt nydelig :-) hugs
04.07.2012, 14:09
Postet av: krist.in
nydelig bukett hvertfall! Noe sånn jeg også vil ha! Slapp godt av <3
04.07.2012, 16:04
URL: http://krist.in

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits