The shoes

Noe jeg bestemte meg for ganske tidlig var at jeg ikke ønsket typiske, tradisjonelle brudesko i hvitt, men heller fargede sko. Aller helst skulle jeg vel hatt Badgley Mischkas i peachy blush, men prisen og en hælhøyde på 13,5 cm fristet ikke særlig, selv om jeg står ganske fritt i valg av sko med tanke på at jeg er 1.61 m og mannen 1.78 m. Jeg liker nemlig å være lavere enn mannen - så mye lavere som mulig =)


Skoene var 8 cm høye, selv om det kanskje ikke ser sånn ut på dette bildet.

De aller fleste kjøper vel kjolen før skoene, men med meg var det motsatt. Jeg ville ha skoene klart før reisen til Vietnam slik at alt kunne skreddersys til riktig lengde, og som den gnitne DIY-bruden jeg er gikk turen til alle de typiske skobutikkene som Bianco, Mani, Eurosko, Din Sko, etc., men uten hell. Jeg nektet likevel å gi opp, noe jeg er glad for nå, for våren 2011 dro jeg til Oslo for å holde utdrikningsslag nummer 2 for min kjære bestis og det var under denne turen at jeg fant skoene mine; på Skopunkten, hvor de har "3 for 2"-rabatt året rundt. Nå i farten husker jeg ikke hva de koster, men det var i hvert fall ikke dyrt - og vel verdt pengene! Jeg gikk nemlig med skoene hele dagen og de var så behagelige som om de skulle vært ballerinasko. Helt seriøst. 

Detaljbilder av skoene:Siden jeg ennå ikke har avslørt detaljer som bekledning og bukett enda er dette dessverre det eneste dere får se fra photoshoot inntil videre:

På bildet ovenfor går vi forresten med nasjonaldrakter ;)


   9 kommentarer
Postet av: Taiba
utrolig fine! :)
09.07.2012, 22:27
URL: http://taiba.blogg.no
Postet av: Runa Karine
De var helt nydelige!! koselig med komentar eller bloggtitt tilbake :)
09.07.2012, 22:58
URL: http://runask.blogg.no
Postet av: Aline
Så kult! Hvor kjøpte du disse klistermerkene?
10.07.2012, 09:49
Postet av: weddingbee
Aline: På Nille for 29,90 kr =) Mer om klistremerkesettet finner du på dette innlegget:
http://weddingbee.blogg.no/1336655856_tips_something_blue_u.html
10.07.2012, 10:03
URL: http://weddingbee.blogg.no/
Postet av: kristinesside
Disse skoene har jeg sett og prøvd, og vurdert å kjøpe selv! De var kjempedeilige å ha på :) Meen siden jeg sjelden/aldri går med rosa og hvitt, så ble det ikke noe kjøp likevel.. :/

Åh, jeg er så spent! Det var stilig med skriften under skoene :D :D

Nå er det bare 4 dager igjen til vår dag!!
10.07.2012, 10:28
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: °Vinterperle°
Søtt!
10.07.2012, 13:36
URL: http://venleik.blogg.no
Postet av: Kari
Kjempesøte! Er selv en tilhenger av rosafargen, og fargede sko under brudekjolen, så det blir gjerne rosa brudesko på meg også! ^^,

Nå er jeg så spent på flere bilder av vielsen og festlokale! :D
12.07.2012, 23:06
Postet av: Mona
Hei!

Nydelige sko!! Akkurat slike har jeg letet etter i 5mnd - uten hell!

Noen sjangs for at du vil selge dem?

Hadde passet perfekt til meg, min kjole og mitt bryllup - som er bare 3 uker unna..!

Mona
09.08.2012, 23:10
Postet av: weddingbee
Mona: Gratulerer med det forestående bryllupet! =) Utrolig kjekt å høre at du vil kjøpe de, men etter 2 bryllupsfeiringer og photoshoot på både grus og gress må jeg dessverre meddele at skoene ser GANSKE godt brukt ut. Er så mye grønske, gjørme og annet rart på... definitivt ikke noe jeg vil du skal gå med på den viktigste dagen i livet ditt!!
11.08.2012, 20:30
URL: http://weddingbee.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits