Historien om Grynet

"Alle bobler med sjel må ha et navn", vår het Grynet.

Boblen brakte fram mye latter blant gjester og tilskuere, mens for brudeparet endte den opp med å være et problem, et ganske stort problem. Vietnamesere har en tradisjon med å ha en slags hjemmeseremoni i tillegg til kirkevielse/tinghusvielse. Dette hadde også vi, men familien til mannen klarte å kjøre seg vill på veien hjem til oss, så vi ble kjempeforsinket og rakk aldri å ta bryllupsbildene vi hadde planlagt før vi måtte levere Grynet tilbake. Skikkelig nedsig, men mannen og hans best man og groomsmen fikk i det minste tatt noen stilige bilder:


Mannens antrekk fra House of Singles. Gutta i egne svarte dresser og hvite skjorter. Slips i peachy blush fra oss.

Da vi omsider ble ferdig med hjemmeseremonien måtte vi levere Grynet tilbake før vi skulle til lokalet, og det var her problemet dukket opp. Av en eller annen grunn bestemte mannen seg for å kjøre og fylle på bensin alene mens vi jentene skiftet fra vietnamesisk nasjonaldrakt tilbake til kjole. Maid of honour og bridesmaids kjørte sammen med en av groomsme'ene til lokalet, mens jeg dro sammen med best man og den andre av groomsmen'ene og prøvde å finne ut hvor mannen var plassert. Lang historie kort: han kjørte seg vill og klarte attpåtil å ende opp i en liten kollisjon og måtte fylle ut skademelding. Det hele endte opp med at vi kom 15 min forseint til festlokalet hvor folk venta i flokk i foajéen og alle var skikkelig bekymret. Vietnamesere har en tendens til å komme forseint, men når det gjelder bryllup (i Bergen i hvert fall) pleier de å komme 30 min før tida, så dere kan jo se det for dere med det gjesteantallet vi hadde... og ingen fikk under noen omstendigheter komme inn i selve middagslokalet fordi de måtte ta bilde med oss først - og vi var jo ikke der!! Hahah, stakkars folk. Vi er mektig imponert over de(n) som turte å stå og nekte gjestene adgang!


Det skulle egentlig stå "Just Married" på bilen, men vi fikk aldri festet "Just" sånn at det så bra ut, så da fant vi ut at bare "Married" ikke var så ille det heller. Budskapet og hensikten var jo uansett ganske klart? 

Men vet dere hva? Takket være familie, ikke-biologisk familie og nære, nære venner gikk alt som smurt når vi først var ankommet lokalet, og vi endte opp med å starte festen bare 15 minutter etter skjema =D


   2 kommentarer
Postet av: Mathea
Så kjedelig at dere ble forsinket og ikke fikk tatt bilder! Men det kunne jo gått mye verre :) Gleder meg til å høre mer fra bryllupet!
10.07.2012, 14:57
URL: http://www.mathea.femelle.no
Postet av: kristinesside
Nydelig, nydelig bil! Og herlig historie! :D Wee!!! :D
10.07.2012, 21:46
URL: http://kristinesside.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits