Life update: 14.08.12

Over 1 måned siden forrige innlegg, men nå tror jeg at jeg endelig har klart å legge fra meg latskapen og er klar for litt skriving igjen. Inntil videre i hvert fall =) Siden sist har jeg blant annet...

fylt 26 og fått min aller første frokost på senga:


vært på bryllupsreise og kjørt omkring 2200 km på 2 uker:

feiret vår første måned sammen som mann og kone:

Regner med at dere er rimelig spent på å se detaljer fra bryllupet nå, så jeg tror jammen jeg skal gjøre det som Kristine og heller satse på å legge ut bilder av diverse detaljer i første omgang, også heller skrive litt mer utfyllende om det senere. Bryllupet var mer eller mindre som en utadæsjælopplevelse, så å prøve å sette ord på følelsene og skrive detaljert om dagen frister ikke noe særlig for øyeblikket. Noen som kjenner seg igjen?


   4 kommentarer
Postet av: Mari Elisabeth
Kjempe fin blogg! Legg gjerne igjen en kommentar på min blogg også. :)
14.08.2012, 14:06
URL: http://mael.blogg.no
Postet av: Silje
Herlig!! Jeg gleder meg hvertfall til å se og høre mer om bryllupet deres! Har fulgt med på bloggen din, spennende å se hvordan det gikk med alt og alle DIY-prosjektene dine :)
14.08.2012, 16:51
URL: http://siljeogthomas.blogg.no
Postet av: °Vinterperle°
Vakre bilder av deg :)
14.08.2012, 18:58
URL: http://venleik.blogg.no
Postet av: Jane
Gleder meg både til detaljer og hele historien! :) Håper dere hadde en kjempefin bryllupsreise også!
14.08.2012, 19:41
URL: http://janes.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits