Typical tourists

Mens jeg stod og ventet og gjemte meg bak kirkeinngangen før vielsen lørdag morgen 23.06.12 gikk tilfeldgvis noen britiske turister forbi og spurte om de kunne få ta et bilde, og det fikk de selvfølgelig lov til =)


Her står jeg sammen med maid of honour og vår eldste flower girl og smiler til turisten. Småkleint.

Forrige uke var søskene mine på besøk, så vi gjorde like så godt et forsøk på å se gjennom de ørten tusen bildene, og det var da vi la merke til dette bildet:


Ta en titt på bildet under hvor jeg har uthevet "uvanlighetene", så skjønner dere:


Asiatiske turister... Og de som synes på bildet er ikke de eneste! Hahah!! Vi holdt på å bryte sammen da vi oppdaget det.


   3 kommentarer
Postet av: Silje
Haha, så artig :) De synes sikkert det var stas å være i et bryllup! Vi hadde også en del turister i vår vielse, men det må man regne med når man gifter seg i Nidarosdomen ;)
15.08.2012, 15:49
URL: http://siljeogthomas.blogg.no
Postet av: kristinesside
Haha, fantastisk!! Skal si turister kan være litt småfrekke av og til, tipper de ikke hadde spurt om å få komme inn ;)

Og så nydelig du bar!! Herlighet! Elsker håret, og elsker øredobbene! Kjolen ser så langt ut som en drøm, så gleder meg til å se hele kjolen!! :D
15.08.2012, 20:52
URL: http://kristinesside.blogg.no
Postet av: Mina Cecilie
NYDELIG! Koselig da <3 Du kan bli linket på min blogg!
16.08.2012, 12:34
URL: http://minameee.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits