Decorating the venue, del 1

Blogging er dessverre det siste jeg tenker på om dagen, hvis jeg i det hele tatt tenker på det, men nå er det høstferie og jeg får så dårlig samvittighet hver gang det tikker inn en ny kommentar, så da er det kanskje på tide å blogge litt igjen? Skal i hvert fall gjøre et forsøk, så får vi se hvor lenge det varer =)


Æsj, den stygge sceneveggen

Husker dere dette klageinnlegget? Sånn halvveis på grunn av det fikk vi nøklene til lokalet torsdag i stedet for fredag kl.17, så torsdag ettermiddag begynte vi å kjøre alt av pynt, mat og drikke til lokalet. Jeg har seriøst hundrevis av bilder fra torsdagen, så for å gjøre dette innlegget kort, men samtidig innholdsrikt, kutter jeg det ned til følgende...

Alle satte stoler og bord på plass som helter:


Sceneveggen ble tildekket:


Duker og bordløpere ble lagt på plass:

... og duker og bordløpere ble strøket:

Jeg kan seriøst ikke se for meg noen andre som ville gjort noe så snålt for meg. Tusen, tusen takk!

Og med bord, stoler, duker, bordløpere og scenevegg på plass sa vi oss fornøyd og dro hjem. 2 dager før den store dagen.


   4 kommentarer
Postet av: www.EliseRener.blogg.no
Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
03.10.2012, 11:18
URL: http://eliserener.blogg.no
Postet av: kristinesside
Ta den tiden du trenger! Men jeg håper at du med tiden får lyst til å legge ut flere bilder fra bryllupet deres! Har gledet meg til å se lenge :D Men ikke la det bli et press, ta det når du føler for!! :D Om du tar en liten pause er det helt lov, men du må ikke slutte å blogge, du er så god, og bryllupet ditt var nok helt fantastisk! Tipper det er mange som håper på mer etterhvert :) :) God høstferie, og nyt den!
03.10.2012, 11:38
URL: http://www.kristinesside.blogg.no
Postet av: theweddingday
Blir så glad når jeg ser at du har blogget! Har følgt deg ganske lenge, og gleder meg til å se mer, men som sagt over, du må gjøre det når du har lyst - det som er viktigest med bloggingen :)
03.10.2012, 12:35
URL: http://www.theweddingday.blogg.no
Postet av: Ingrid Helen
Du er ikke den eneste som er sløv på bloggingsfronten fortiden. Ikke så mye inspirasjon å skrive blogg på meg heller. Men gleder meg selvfølgelig til å se resten av bildene fra bryllupet og alle resultatene :)
03.10.2012, 23:41

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits