Life update: 23.05.13

Gosj, dere. Bare én måned til jeg har vært gift i ett år, og nesten ett halvt år siden jeg skrev forrige innlegg. Men vet dere hva... Jammen har vi ikke vært så opptatt at vi til og med ikke har fått ut takkekortene, og det er jo bare drøyt? Nå er det seriøst på tide å ta seg selv i nakken og sette i gang! Selvfølgelig lettere sagt enn gjort når man tar 20 studiepoeng ved siden av jobben dette halvåret. Eksamen er om mindre enn 2 uker og jeg kan ikke akkurat skryte av at jeg har lest noe særlig heller =/


Når det gjelder bryllup og sånn elsker jeg å se gjennom bryllupsbildene, men det å begynne å skrive innlegg har jeg rett og slett NULL motivasjon til. Kanskje dere kan si fra om det er noe spesielt dere vil jeg skal vise frem, så kan jeg heller ta det derfra? Si gjerne også fra om det er noen prosjekter dere fortsatt venter på at jeg skal lage "how to" til som jeg ennå ikke har laget, så skal jeg prøve å få ordnet det også - så langt det lar seg gjøre i hvert fall. Tok nemlig ikke med meg hobbytingene da jeg flyttet til Oslo, så med tanke på at alt sånt fortsatt ligger hjemme hos mamma og pappa i Bergen blir det litt vanskelig med bilder og sånn.

Wææ, kan ikke tro at jeg faktisk blogger igjen! Tror jeg bare må komme meg inn i en slags rutine og prøve å blogge hver dag, selv om jeg ikke har noe særlig å blogge om, så får vi håpe blogglysten kommer tilbake om ikke så altfor lenge =) Kommer et litt mer spennende innlegg imorgen, lover!


   Én kommentar
Postet av: Annbjørg
Hei,

kom plutselig på det med dette fingeravtrykktreet deres. Var det vellyket? Vil du vise frem det? Kanskje har du også bilder av det "in action"? Og skiltene dere brukte for å forklare hvordan det fungerte?

Jeg har veldig lyst til å lage slikt :)
03.06.2013, 15:02
URL: http://annutv.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits