Another crazy project

Kanskje ikke så vanskelig å se hva dette skal bli? Godt at jeg ikke bor hjemme lengre, for mamma hadde nok vært full av bekymring og mast hull i hodet på meg om hun hadde sett meg klippe i brudekjolen.

Grunnen til at jeg plutselig syr dåpskjole av brudekjolen er selvfølgelig....

We're expecting! Idag er jeg akkurat 21 uker på vei, så jeg er utrolig tidlig ute med dåpskjolen i og med at det fortsatt er en stund til vi får vi bruk for den. Planen var egentlig å starte syprosjektet i sommerferien, men med en stadig voksende mage er det vel like greit å bare få det unnagjort nå før magen blir altfor stor til at jeg kan sitte behagelig foran symaskinen.

Gleder oss utrolig masse til vesleJENTA vår kommer til verden i oktober


   6 kommentarer
Postet av: Michelle
Gratulerer så masse! :D
24.05.2013, 20:08
Postet av: Jane
Så gøy! Gratulerer så masse med nurket i magen :) Og det er gøy å "høre" noe fra deg igjen! :) Vurderte selv å lage dåpsskjole av min kjole, men jeg fikk solgt den plutselig, så da ble det ikke noe av. Synes tanken er veldig fin og tror deres dåpsskjole blir veldig fin! :)
24.05.2013, 20:17
URL: http://janes.blogg.no
Postet av: Tina
Gratulerer så mye! Så koselig å gjøre om kjolen da, blir nok kjempe flott :)
24.05.2013, 21:08
URL: http://http://tinaoglars.blogg.no/
Postet av: Ingrid
Så koselig! Gratulerer! Det blir nok en helt nydelig kjole:)
25.05.2013, 00:21
Postet av: Anettes Boble
Må skrive det her og, GRATULERER så mye :)Håper du fortsetter å blogge litt mere fremover, gøy å følge med på vettu :) Og nyt tiden med magen og de herlige bevegelsene, jeg savner faktisk det innimellom, selv om ingenting kan slå følelsen av å faktisk ha veslejenta vår i armene :)
25.05.2013, 19:43
URL: http://anettesboble.blogspot.com
Postet av: kristinesside
Kjempekoselig!! Gratulerer :D
27.05.2013, 15:31
URL: http://www.kristinesside.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits