Stellevesken er klar!

Eller... Stelleveske og stelleveske. Jeg har bare kjøpt meg en veske som skal brukes som stelleveske. Saken er at jeg aldri har likt de typiske stelleveskene, og de veskene som ikke ser ut som typiske stellevesker har blitt så typisk blant alle som ikke ønsker en typisk stelleveske. Ikke akkurat så rart. De er jo kjempefine! Hadde det ikke vært for at "alle" har den ene eller andre hadde jeg nok gått for en av de jeg også:

Men for all del, jeg er fornøyd med valget mitt og kommer til å overleve helt fint uten de lommene på utsiden jeg så gjerne ville ha til vannflaske og diverse... Den ser i hvert fall noenlunde unisex ut, så da er i hvert fall mannen fornøyd.


Vesken er en Urban Expressions Dakota i fargen tan (skinnet og fargen er ganske misvisende på bildene ovenfor) og er superromslig! Det eneste minuset er at den ikke har mange lommer på innsiden slik stellevesker pleier å ha, men dette har jeg fikset ved å kjøpe en rominndeler.

Utrolig genial oppfinnelse, men om vesken virkelig er så genial i bruk som jeg innbiller meg aner jeg ikke før nurket kommer =/


   4 kommentarer
Postet av: Lena
Veldig fin! Jeg hadde i utgangspunktet lyst på en vanlig veske denne gangen, gjerne en Mulberry, men fant ut at det var litt råflott, hehe. Endte tilslutt opp med en "standard stelleveske" fra Stokke. Den var i alle fall penere enn den jeg hadde sist gang :)
08.08.2013, 13:40
URL: http://www.lena.blogg.no
Postet av: Tanja Lovise
Den var kjempe fin! Lurt at du har kjøpt en romindeler, sikkelig kjedelig å måtte snu oppned på stelleveska for å finne en ting! :)
08.08.2013, 23:33
URL: http://tanjalovise.blogg.no
Postet av: prinsessemamma1
Den var kjempe fin :-)
09.08.2013, 00:43
URL: http://prinsessemamma1.blogg.no
Postet av: Majell <3
kjempe lurt ^^ fin stelleveske :)
09.08.2013, 21:07
URL: http://marmic.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits