Life update: 06.08.13

Jeg lever altså, til tross for NULL blogging den siste tiden. Har hatt søskene mine på besøk nærmest hele sommerferien, fra de fikk sommerferie til søndag som var, så bloggingen har blitt lagt litt (ehh.. HELT) til side, men etter både oppfordring og oppmuntring fra mannen tror jeg at jeg er klar for å komme tilbake nå - eller prøve i det minste =)

Kort oppsummert har sommerferien blitt brukt på sying, strikking, maling av spisebord og stoler, diverse innkjøp og planlegging i tillegg til masse, masse avslapping. Har også feiret 1-års bryllupsdag med min kjære og plutselig blitt 27 og et steg nærmere 30. WÆÆ! =/ Bilder av diverse kommer så snart jeg får tatt bilder og overført de til pc'en, men dere kan jo få en titt på det ene strikkeprosjektet mitt så lenge:

Sånn ellers er jeg like gravid som før, det er 2 måneder til termin, magen vokser i rekordfart og jeg gjør alt jeg kan for å unngå å kjøpe klær jeg trolig ikke får bruk for etter fødselen. En utfordring til tider, but so far so good. Min største bekymring for øyeblikket er at jeg ikke skal passe inn i forloverkjolen jeg skal bruke 14. september, men det ordner seg vel. Takk og lov for at det ikke er så altfor lenge til!


   Én kommentar
Postet av: tina
endelig blogger du igjen! GLedE! :)
07.08.2013, 11:18

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits