Weddings bring out the crazy in people

Noen som kjenner seg igjen på den fronten? Jeg fikk en del kommentarer i bryllupet (og fremdeles nå i etterkant) at jeg seriøst må være sprø, men vet dere hva? Jammen finnes det sprøere folk enn meg....

Å lime roseblader på løperen der du føler for er en ting, men å drive å lime på i et bestemt mønster? Craaazy!
Dress reveal, del 1

Jeg har tidligere nevnt (blant annet her) at brudekjolen ble sydd under en ferie til Vietnam ifjor sommer. Utover det har jeg vel ikke avslørt noe særlig annet enn at den har ermer og blonder? Siden jeg har drøyd med å vise frem kjolen skader det vel ikke å drøye det enda litt til, så dette innlegget blir om alle de ulike detaljene og bildene jeg ga til skredderne i Vietnam. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kjolen, og sjæ'sten mannen elsket den han også - FORNØYD! =D

Vurderte en stund å ha korte ermer, men fant etter hvert ut at jeg ville ha noe mer dekkende. Likevel var ikke lange ermer helt min greie, fordi jeg har en sterk tendens til å trekke opp ermene når jeg går med diverse overdeler med lange ermer, så da ble det 3/4-ermer:

Kjolen skulle være a-line, men fra siden ville jeg at kjolen/slepet skulle se slik ut:

... for at formen på bildet ovenfor skulle realiseres ønsket jeg å ha et slikt underskjørt innsydd i kjolen:

Etter litt prøving og testing med ulike overdeler fant jeg ut at det jeg likte best var båthals:

... og ryggen skulle være slik som på bildet under, med glidelås og knapper:

Selve kjolestoffet måtte ha blonder, og slepet skulle være i noenlunde samme lengde som på bildet under:

Og sist, men ikke minst; sløret skulle være helt enkelt: 

Jaha, nå kan dere lure på hvordan kjolen endte opp med å se ut =)
Flower arch

Enkelte vietnamesiske tradisjoner er til å dø av, og dette er en av de:

Utrolig vietnamesisk og helt ut av det blå, men så kreativ og praktisk anlagt som pappa er har han selvfølgelig funnet ut at vi skal ha en sånn vi også - tiltross for at vi bor i Norge. Pappa har så mye glede av å drive med slike ting så jeg får ikke til å si at jeg kunne klart meg helt fint uten noe sånt. Men men... er ikke akkurat sånn at han overkjører meg heller. Pappa har bare laget grunnstrukturen også har jeg fått pynte slik jeg vil - nesten =) Jeg har store planer om å gjøre tradisjonen mer "vestlig" slik som på disse bildene:


... men om jeg lykkes er en annen sak. Dere får se etter bryllupet!
Peonies

Så glad for at vi får peoner i bryllupet! Kjøpte 15 stk idag for å se hvor lang tid det tar før de er helt utsprunget, men nå ser det ut som om vi kanskje får skaffet de gratis. Vi kjenner nemlig noen som har haugevis av peoner i hagen, så om noen få strakser stikker jeg, mamma og sjæ'sten utover for å se om se om vi kan snitte de =D
Salt n' Pepper

Var min daglige tur innom Stylemepretty isted og følte meg litt rar da jeg stoppet opp og tittet ekstra lenge på bildet under:

 

Det er nemlig de samme salt- og pepperbøssene som vi har kjøpt til bryllupet =D Litt artig at de ble brukt i dette bryllupet også:

Idag har jeg nærmest grodd fast ved symaskinen, men nå er i hvert fall borddukene klar! Burde kanskje stryke de, men det tror jeg vi heller skal gjøre i lokalet i og med at vi fikk vite idag at vi får nøklene på torsdag i stedet for fredag kl.17 =D Mistenker at lokalfolka prøver å gjøre det godt igjen for alkoholh*lvetet., men men... det er da bedre enn ingenting.
God hates me

Torsdag 28. april 2011:
"Det er tillatt å servere alkohol, men det må ikke selges uten etter spesiell avtale"

Mandag 11. juni 2012:
"Vi har, etter kontroll fra sjenkemyndighetene i Bergen, fått melding om at det ikke er tillat å benytte seg av medbrakte alkoholholdige drikkevarer i våre lokaler.

Gjett om dette har gitt oss masse hodebry de siste dagene! Bryllupet er 9 dager unna og vi har ennå ikke funnet ut hva vi skal gjøre, eller hvordan vi i det hele tatt skal håndtere dette. Pokker. 

Og som om ikke det var nok. Mamma og pappa hentet nylig dukene vi har fått låne, og jeg hadde store planer om å stryke de da jeg kom hjem fra vippebøyen, men hva tror dere jeg ser når jeg tar ut dukene... Jo, stearinsøl, vinflekker og masse annet drit! Det var seriøst MUGGFLEKKER på flere (om ikke alle) dukene og det lå til og med ølkorker innimellom. Ganske tvilsomt at de har blitt vasket på en stund med andre ord. Planen er derfor å dra til IKEA imorgen tidlig, kjøpe metervare og deretter dra hjem og sy inn kantene. Seriøst, jeg er overbevist om at han der oppe hater meg.
Vippebøy @ Beauty London

Idag vippebøy, tirsdag vippeextensions! Lillesøs var med idag og holdt på å le seg ihjel... kanskje ikke så rart?

Men altså, det var utrolig avslappende og mye mer behagelig enn hva det ser ut som =)
My mind is playing tricks on me

Underskjørtet kom igår, akkurat som jeg hadde bestilt, uten ringer og med masse tyll - seriøst, MASSE tyll! Det hadde passet med en princess ball gown som Belle sin i Skjønnheten og Udyret, men dessverre ikke med min, så nå blir det klipping og omsying. Egentlig vet jeg ikke helt for jeg har ikke fått prøvd det sammen med kjolen, og kjolen ligger ute hos gudsøs så jeg må hente den hjem for å kunne se hvilke endringer som må gjøres.

Det som er en god dose tragisk er at nå når jeg ser på bildene av meg igjen (i kjolen) føler jeg ikke at jeg ser ut som en strek lengre? Søren altså. Nå har jeg brukt penger på underskjørt, så da skal jeg jammen bruke det på et eller annet vis også!

-------------

PS : det kommer DIY-innlegg til kjolebåndet, jeg vet bare ikke når. Er dessverre så mye annet som står høyere prioritert på listen akkurat nå. Håper dere har tålmodighet med meg =)
Sparkly sash

Klarer dere å se hvor fint det glitrer? =D Jeg er superoverrasket over at det var så lett å lage.
Major dress regret

Bryllupet er 17 dager unna og dette er seriøst ikke riktig tidspunkt å begynne å angre på kjolen, men jeg angrer. Jeg har alltid følt meg så fin i den, men nå når jeg har fått sett bilder av meg i kjolen føler jeg meg bare som en strek - en 161,5 cm lang og formløs strek. Håper inderlig at det bare er nervene som har begynt å ta overhånd, men jeg vet ikke helt lengre. Er så ille at jeg til og med har laget meg en teori om at kjolen har ligget for lenge i kjoleposen sånn at skjørtet har mistet noe av formen sin. Det gir jo litt mening, ikke sant? Å finne ny kjole nå er både drøyt og uaktuelt, så da ble det heller underskjørt. Nå håper jeg bare at underskjørtet rekker hjem i posten før bryllupet, og at det klarer å gi kjolen den formen jeg ser for meg oppi hodet...

Min pessimistiske side har så klart sine mistanker, så backup-planen min er dette prosjektet

Silkebånd er det eneste jeg mangler før jeg kan sette i gang!
Sneak peak: håret - igjen

Herlighet, vi er i juni! Jeg har hatt min siste "prøvetime" ute hos gudsøs idag, så nå er vi helt klar for den store dagen - i forhold til hår og sminke vel og merke. Har jeg fortalt at vietnamesiske bruder som oftest velger nasjonaldrakt i rød, rosa, eller temafarge?

Jeg derimot har valgt nasjonaldrakt i hvitt. Kjempekjedelig, I know, men likevel så fin! Skulle gjerne vist den frem, men jeg må nok holde meg til etter bryllupet. Inntil da får dere nøye dere med denne lille sneak peak'en:
Hjelp: wedding nails

Har hele tiden ment at jeg skal ha klassisk fransk manikyr til bryllupet, men nå er vi 22 dager unna og jeg har blitt kjempeusikker. Planen var at tante (som er utdannet negledesigner med egen salong) skulle ordne neglene for meg, men flyet hennes fra Tyskland lander ikke i Bergen før omkring elleve på kvelden dagen før bryllupet, så nå har jeg begynt å se litt rundt etter andre muligheter.

Negler med masse dilldall har aldri vært min greie. Noen andre enn meg som mener det ser litt (eller ekstremt) harry ut?

Nå står jeg altså mellom fransk manikyr:En helt nøytral farge (som Kate Middleton hadde):

Eller noe moderne og helt ut av det blå:


Hjelp? =)
After the wedding

Jenter, hva har dere tenkt å gjøre med brudebuketten etter bryllupet? Jeg kom plutselig til å tenke på det og begynte å søke litt rundt. Innser jo at brudebuketten før eller siden kommer til å havne i bosset, så er det i det hele tatt noe poeng i å prøve å holde på minnene lengst mulig? Her er i alle fall noen av mulighetene:

Tørke buketten og legge kronbladene i ramme:

Få profesjonelle til å tørke buketten og ha den i ramme:


... eller eventuelt i en glassboks. For min del virket dette veeeldig sææært:

Få laget perler av blomstene, som deretter kan brukes til smykker. Vet ikke om dette er mulig i Norge, men synes det virker utrolig stilig! Sjekk denne Facebook-siden.

Kaste brudebuketten til single jenter:

Legge buketten på graven til en avdød i familien:

Jeg heller mest mot sistnevnte, merker jeg. Det minst egoistiske valget, og samtidig det mest meningsfulle =) Man trenger vel strengt talt ikke sitte igjen med fysiske minner for at minnene skal kunne tas vare på?
Creating a canvas

.... fordi ingen sminke kan skjule flassende hud!
Sneak peak: håret

Det har aldri vært noen tvil om at jeg ønsker at min ene gudsøster skal ordne håret mitt på den store dagen - selv om hun kun driver med hår på hobbybasis. Hun er så utrolig flink, og har ordnet håret mitt ved flere anledninger gjennom tidene, så valget var aldri noe valg, men mer som en selvfølge. Og tenk, denne flinke personen skal i tillegg lage brudebuketten min - og alle de 10 andre bukettene (til maid of honour, bridesmaids og flower girls) =D Husker dere bestis sin brudebukett? Den ble laget av gudsøs. Når det er sagt er også bestis lillesøs til gudsøs, så bestis er også en av gudsøstrene mine. Forvirret?

Men nok fjas, og over til håret! På søndag var det prøvetime hjemme hos gudsøs og etter mye frem og tilbake med diverse hårskiller, krølle- og oppsettingsmetoder, slør og vietnamesisk hodeplagg kom vi til slutt frem til følgende: 

Skulle gjerne vist dere mer, men må dessverre være litt hemmelighetsfull med tanke på at sjæ'sten stadig er innom her og snoker. Blir ny prøvetime i nærmeste fremtid med full brudesminke, så det ser jeg veldig frem til!
Blur of love

Å blogge er... FLAUT. Derfor har jeg ennå ikke fortalt bestis at jeg blogger, og ergo kan jeg heller ikke spørre om det er greit at jeg legger ut bilde av henne og mannen på bloggen sånn at dere får sett hvor fine de var på bryllupsdagen ifjor sommer. Men jeg har et bilde av dem hvor fokuset er på brudebuketten, og det må da være greit?

Fotografens egne ord: "True beauty doesn't need photoshopping"
Another project going on...

Utstyr:
- restestoff fra bordløperne og bannerne
- silkebåndrester fra småjentenes bånd
- blonderester fra ringputen, såpebobletuber og invitasjonsesker

Elsker slike "gratis" prosjekter!
White shirt and ivory dress

Siden jeg skrev forrige innlegg har jeg sittet og sett gjennom utallige bilder på Stylemepretty og funnet ut at det faktisk er ganske vanlig at brudgommen har hvit skjorte selv om bruden har ivory brudekjole. Og ikke minst; det ser helt greit ut - alldeles ikke verdens undergang!

For å unngå mer stress enn nødvendig tror jeg vi lar saken ligge og sjæ'sten får beholde sin hvite smokingskjorte. Med mindre sjæ'sten plutselig endrer mening etter å ha sett disse bildene da, men det tviler jeg sterkt på.
Convinced by Zac Efron - again?

De aller fleste kommende bruder har vel hørt at brudgommen må ha skjorte i ivory dersom bruden velger ivory for å unngå at bruden ser skitten ut ved siden av brudgommen. Dette var blant annet grunnen til at vi bestilte kjolene til flower girls'ene i ivory, så da sjæ'sten var i Bergen i helgen tok han blant annet med smokingskjorten slik at jeg kunne sammenligne med brudekjolen. Og vet dere hva; den er hvit. Ble litt småfurten og deppa med en gang, mens stakkars sjæ'sten ikke forstod hvorfor jeg drev og gnålte så fælt. Til slutt ble det til at jeg sendte ringputen tilbake til Oslo sammen med sjæ'sten. Den er nemlig i ivory så da blir det lettere for å han å finne ny skjorte i riktig farge, men nå kan det se ut som han ikke trenger det likevel...

Jeg kom plutselig over bildet ovenfor med Zac Efron og Vanessa Anne Hudgens, og jeg synes faktisk ikke det ser så ille ut med hvit skjorte og ivory kjole.

Noen av dere andre som har tenkt på dette med skjorte?
Hjelp: white vs. pink

Ubesluttsomheten min driver meg til vanvidd til tider. Jeg er nemlig en sånn type jente som kan kjøpe 3 stk av samme plagg, men i ulike farger, rett og slett fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Som for eksempel denne genseren fra H&M:

Eller denne toppen:

... og mye annet - dessverre. Jeg har vært veldig flink i forhold til bryllupet vel og merke, men nå står jeg fast igjen.

VÆR SÅ SNILL OG HJELP MEG MED Å VELGE! Jeg står fast på noe så dumt som ballonger.
Hvite
eller rosa? Store eller små? Mange eller få?

Hvite:
Eller rosa:

Hodeplagget skaper hodebry

Utenom brudekjolen kommer jeg også til å gå med den vietnamesiske nasjonaldrakten, og i spesielle anledninger er det vanlig at hovedpersonen(e) går med et slags hodeplagg utenom... Bare for å vise hvem som er viktig - eller noe i den dur... Jeg vet faktisk ikke =/

Som dere ser på bildene ovenfor har dette hodeplagget et slags tomrom hvor håret er synlig, og det er dette som skaper hodebry! Håret må altså passe sammen med både hodeplagget OG sløret; og sløret ønsker jeg å plassere slik:

Kanskje ikke akkurat verdens undergang, men sånn aller helst skulle jeg gjerne hatt håret i en lav knute - og det funker ikke i forhold til hodeplagget. Damn it!

Hvordan har dere andre tenkt å ha håret?
Flowers

Jeg er ikke akkurat noen blomsterekspert, men det er mye penger å spare på å ordne blomstene selv - så da gjør vi det selv, men ikke helt selv; det blir med hjelp fra kjære og nære som har mer peiling på blomster enn det vi har =) Verken jeg eller sjæ'sten er særlig kresen på blomster, så for å få det enda litt billigere satser vi på å bruke mest mulig sesongblomster når vi gifter oss. Vi er fornøyd så lenge blomstene er hvite eller peachy blush! 

Var en tur innom Mester Grønn i helgen og tittet på vårblomstene som har begynt å komme inn, så med mindre blomsterutvalget hos Mester Grønn endrer seg drastisk frem mot 23. juni, kan det se ut som at vi ender opp med noen av disse:

Ranunkler:


Germini:

Brudeslør:

Grennellik og hodenellik:


Krysantemum:

Voksblomster:

Lisianthus:

Peoner:

Hortensia:

Fresia:


Og ellers håper jeg at rhododendron fortsatt blomstrer 23. juni:

... slik at jeg kan bruke de til dette:

 

Hvordan blir blomstene hos dere?
So I finally decided

Jeg har hørt om something old, something new, something borrowed, something blue så lenge jeg kan huske, så det har aldri vært noen tvil om at jeg skal ha det med i bryllupet, men særlig something blue er noe jeg har drevet og fundert masse på den siste tiden uten at jeg helt har klart å bestemme meg. Tror kanskje jeg har bestemt meg nå, men før jeg forteller hva jeg har tenkt kan jo dere se litt på det jeg har drevet og vinglet mellom den siste tiden.

En hårnål slik som Anne Hathaway i Bride Wars (kan kjøpes billig på Ebay her):

En detalj på strømpebåndet:

Stickers (eller blå skrift) under skoene:Noe sydd inn i selve brudekjolen:Blir det something blue hos dere? =) 
Vietnamese photo backdrop

Faste lesere har sikkert fått med seg at jeg er vietnameser, og i vietnamesiske bryllup er det vanlig med en fotovegg hvor brudeparet tar bilde med gjestene når de ankommer. Disse bildene blir senere brukt til takkekort - en helt grei tradisjon som jeg ikke har noe i mot, for det betyr jo bare at jeg slipper å måtte velge ut bilder til takkekort senere =D Det jeg ikke har helt sansen for er hvordan fotoveggen som oftest ser ut i et typisk vietnamesisk bryllup.

Typisk 1: Skrift, bokstaver og tall som en slags poster over hodet i gjeldende rekkefølge fra øverst til nederst: 
                 Bryllup        -         Navn til brudgom & navn til brud        -         Dato
Sikkert kjempekjekt om man er redd for at man en dag blir senil og ikke skjønner når og i hvilken anledning bildet ble tatt, men hallo; om det er meningen, så sørg i det minste for å få med alt som står. Min mening er at det aldri kan bli bra uansett, fordi 9 av 10 fotografer mest sannsynlig ikke kommer til å bry seg om folk står symmetrisk i forhold til veggen og da blir resultatet bare stygt.

 

Typisk 2: Bakgrunnen er satt opp som en slags ramme, eller innenfor et bestemt område 
Joda, kjempefint når det er plass til alle innenfor rammen og alle står riktig plassert i midten...

... men hva skjer når det plutselig er flere som vil ta bilder sammen? Jo, noen er smarte og klynger seg sammen:

... mens andre som oftest ender opp med å stå på en lang rekke - de aller fleste utenfor rammen, og rammen er ikke en gang symmetrisk plassert midt i bildet!

Problemet når man først har laget seg en ramme, er at folk også må stå symmetrisk innenfor rammen for at bildet skal bli fint. Ellers blir resultatet seende slik ut:

... eller kanskje enda verre:

I de siste årene har vietnamesiske brudepar heldigvis fått mer og mer sans for detaljer, så antall tacky'e fotovegger har minket (selv om jeg ser noen i ny og ne) og fotovegger i temafargen(e) har blitt mer og mer vanlig.  Får håpe det ikke er lenge igjen til alle fotovegger er like gjennomført som i det vietnamesiske kjendisbryllupet på bildet under!
Making lists...

Jeg har alltid vært glad i å lage lister, men den siste tiden har det virkelig tatt av. Begynner å merke at det snart ikke er så mye tid igjen til bryllupet, så for at ting ikke skal gå i glemmeboksen (*kremt* utsettelsesboksen) må jeg rett og slett lage små lister med gjøremål for hver uke.  Forrige ukes liste så for eksempel sånn ut:

Og denne uken har jeg bestemt meg for å gjøre følgende:

Listene har fungert veldig fint hittil, så nå får vi bare håpe at jeg klarer å fortsette i samme spor!
Prøvingsattesten og andre rare papirer

Har tikket inn flere spørsmål på både blogg og innboks etter at jeg la ut dette innlegget, så tenkte jeg kunne utdype litt mer for de som eventuelt ikke har fått dette med seg. Tok litt tid før jeg skjønte at vi måtte ha tillatelse fra staten før vi i det hele tatt kunne gifte oss, så hvis noen ikke skjønner hele denne prosessen er det helt naturlig =)

Sjæ'sten og jeg gifter oss katolsk, så dette innebærer at vi må ha flere papirer enn det som strengt talt er nødvendig. Om dere gifter dere i Den norske kirke kan dere se bort fra flere av punktene under.

1. Dåpsattest (gjelder katolikker)
- ikke eldre enn 6 mnd
- må inkludere dåpsdato

2. Fermingsattest (gjelder katolikker)
- ikke eldre enn 6 mnd
- må inkludere dato for konfirmasjon

3. Utskrift av opplysninger registrert i Det sentrale folkeregister (gjelder katolikker)
- dette er visstnok for at Den katolske kirke skal vite at vi er de vi påstår at vi er?

4. Erklæring fra brudefolkene før prøving av eksteskapsvilkårene
- kan enten hente skjemaet hos Folkeregisteret eller printe ut herfra
- brudefolkene fyller ut hver sin erklæring.

- må ha en kopi av erklæringene til presten/menigheten (gjelder katolikker)

5. Forlovererklæring
- kan hente skjemaet hos Folkeregisteret eller printe ut herfra
- forloverne (de som skal være vitne) fyller ut hver sin erklæring
- må ha en kopi av erklæringene til presten/menigheten (gjelder katolikker)

6. Skjema for ekteskap (Oslo Katolsk Bispedømme) (gjelder katolikker)
- fås av presten
- brudefolkene fyller den ut sammen

7. Prøvingsattest
-
gyldig i 4 måneder
- blir tilsendt av Folkeregisteret etter at erklæringene i punkt 4 og 5 (tilsammen 4 papirer) er levert/sendt inn
- skal leveres til presten/menigheten
One step closer...

Se hva som har kommet i posten!

Alt ble plutselig så virkelighetsnært. Nå skjer det virkelig, og "det er etter norsk ekteskapslov ingen hindring for ekteskapet". Om 98 dager er vi mann og kone!
Hjelp: kake

Sjæ'sten er i Bergen neste helg, så vi har endelig fått bestilt tid for prøvesmaking hos Molière. Var jammen meg på tide, for nå er det ikke akkurat mange måneder igjen til bryllupet!

Vi har egentlig bestemt oss sånn halvveis for hvordan vi ønsker at smaken skal være, men er fortsatt usikker på hvordan vi ønsker at kaken skal se ut (mer om det her). Heldigvis har vi klart å kutte det ned til følgende:

- selve kaken skal være hvit
- pynten (fondant og ekte blomster) skal være i lys peachy blush
- vi skal mest sannsynlig ha silkebånd på kaken

Så i grunnen ønsker vi at kaken skal se ut som en slags blanding av disse kakene:

Sjæ'sten foretrekker kaken på det første bildet, mens jeg foretrekker den andre kaken. I tillegg står vi mellom fondantdekorasjonene på kakene under, men mindre voldsomt:

Så da lurer vi på følgende, og håper dere kan hjelpe oss:
1. Stablet kake eller kake på stativ?
2. Blondepynt eller snirkler?

Om noen har andre innspill og forslag blir vi kjempeglade =D
And the madness continues...

Denne uken har det vært vinterferie, så jeg og søstrene mine har drevet og laget papirblomster... Ikke bare noen få, men hundrevis!

Hadde jeg orket skulle jeg gjerne laget flere, men det antallet jeg har nå kommer også til å gi et bra resultat ;) Stakkars sjæ'sten blir så oppgitt hver gang jeg får en ny idé som jeg absolutt vil gjennomføre. Jeg skjønner at han bare mener godt og at han ikke vil jeg skal slite meg ut, men jeg er veldig bestemt av meg. Har jeg innstilt meg på noe SKAL jeg få det til!
Not sure if I like surprises...

Sjæ'sten har hele tiden fått i oppgave å ordne bryllupsreisen, men nå har han plutselig bestemt seg for å ikke fortelle meg noe som helst om bryllupsreisen før vi er på flyplassen 15. juli =/ Vet ikke helt om jeg burde føle meg lettet fordi jeg har fått én mindre ting å tenke på, eller om jeg heller skal legge meg ned og DØ AV PANIKKANGST!?


Jeg: Hæ? Hvorfor det? Har jeg gjort noe galt? =(
Sjæ'sten:Fordi du skal overraskes =P 

Innerst inne regner jeg med at han holder seg til det vi hele tiden har planlagt og snakket om, men man kan jo aldri være helt sikker.


Kan hende jeg har sett altfor mange romantiske filmer, men jeg har alltid ønsket å dra til et koselig og landlig område i Italia hvor vi kan dra på marked, kjøpe ferskvarer, dra på picnic i parker, etc. Et sted der hverdagen ikke konstant går i ett, hvor jeg kan valse rundt i florlette kjoler og vi kan nyte hverandres selskap som nygifte...

En ting er i hvert fall sikkert; Jeg kommer til å kose meg med sjæ'sten uansett hvor vi reiser!
Bridal makeup

Jeg skulle gjerne hatt noen til å sminke meg på den store dagen, men har kommet frem til at jeg kjenner meg selv best så da ordner jeg sminken på egenhånd i stedet. Inspirasjonen er dette bildet:

De aller fleste asiatere ser mye yngre ut enn hva de er, så litt sminke kan gjøre veldig stor forskjell. Mye sminke kan... vel, bare se på Michelle Phan så skjønner dere:

Det som er litt kult er at hun er vietnameser, men personlig liker jeg sminkevideoene til koreanske Jen bedre:

Tror jeg skal prøve denne om ikke så altfor lenge. Må også kjøpe meg ny sminke slik at jeg kan teste ut i god tid før bryllupet. Blir tragisk om jeg får heftige utslett og allergiske reaksjoner på den store dagen!27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits