Sneak peek: wedding pictures


Just married

Tusen takk for alle gratulasjoner og lykkeønskninger!! Dagen igår gikk over alle forventninger og jeg sitter igjen med så utrolig mange følelser. Trenger tid til å summe meg litt og lade opp krefter til enda en bryllupsfeiring nå førstkommende lørdag, så dere må nesten vente litt med å se bilder. Slenger ut et instagrambilde tatt av lillebroren til sjæ'stens mannens svigersøs så lenge: 
Flower arch

Enkelte vietnamesiske tradisjoner er til å dø av, og dette er en av de:

Utrolig vietnamesisk og helt ut av det blå, men så kreativ og praktisk anlagt som pappa er har han selvfølgelig funnet ut at vi skal ha en sånn vi også - tiltross for at vi bor i Norge. Pappa har så mye glede av å drive med slike ting så jeg får ikke til å si at jeg kunne klart meg helt fint uten noe sånt. Men men... er ikke akkurat sånn at han overkjører meg heller. Pappa har bare laget grunnstrukturen også har jeg fått pynte slik jeg vil - nesten =) Jeg har store planer om å gjøre tradisjonen mer "vestlig" slik som på disse bildene:


... men om jeg lykkes er en annen sak. Dere får se etter bryllupet!
Peonies

Så glad for at vi får peoner i bryllupet! Kjøpte 15 stk idag for å se hvor lang tid det tar før de er helt utsprunget, men nå ser det ut som om vi kanskje får skaffet de gratis. Vi kjenner nemlig noen som har haugevis av peoner i hagen, så om noen få strakser stikker jeg, mamma og sjæ'sten utover for å se om se om vi kan snitte de =D
Salt n' Pepper

Var min daglige tur innom Stylemepretty isted og følte meg litt rar da jeg stoppet opp og tittet ekstra lenge på bildet under:

 

Det er nemlig de samme salt- og pepperbøssene som vi har kjøpt til bryllupet =D Litt artig at de ble brukt i dette bryllupet også:

Idag har jeg nærmest grodd fast ved symaskinen, men nå er i hvert fall borddukene klar! Burde kanskje stryke de, men det tror jeg vi heller skal gjøre i lokalet i og med at vi fikk vite idag at vi får nøklene på torsdag i stedet for fredag kl.17 =D Mistenker at lokalfolka prøver å gjøre det godt igjen for alkoholh*lvetet., men men... det er da bedre enn ingenting.
God hates me

Torsdag 28. april 2011:
"Det er tillatt å servere alkohol, men det må ikke selges uten etter spesiell avtale"

Mandag 11. juni 2012:
"Vi har, etter kontroll fra sjenkemyndighetene i Bergen, fått melding om at det ikke er tillat å benytte seg av medbrakte alkoholholdige drikkevarer i våre lokaler.

Gjett om dette har gitt oss masse hodebry de siste dagene! Bryllupet er 9 dager unna og vi har ennå ikke funnet ut hva vi skal gjøre, eller hvordan vi i det hele tatt skal håndtere dette. Pokker. 

Og som om ikke det var nok. Mamma og pappa hentet nylig dukene vi har fått låne, og jeg hadde store planer om å stryke de da jeg kom hjem fra vippebøyen, men hva tror dere jeg ser når jeg tar ut dukene... Jo, stearinsøl, vinflekker og masse annet drit! Det var seriøst MUGGFLEKKER på flere (om ikke alle) dukene og det lå til og med ølkorker innimellom. Ganske tvilsomt at de har blitt vasket på en stund med andre ord. Planen er derfor å dra til IKEA imorgen tidlig, kjøpe metervare og deretter dra hjem og sy inn kantene. Seriøst, jeg er overbevist om at han der oppe hater meg.
Vippebøy @ Beauty London

Idag vippebøy, tirsdag vippeextensions! Lillesøs var med idag og holdt på å le seg ihjel... kanskje ikke så rart?

Men altså, det var utrolig avslappende og mye mer behagelig enn hva det ser ut som =)
My mind is playing tricks on me

Underskjørtet kom igår, akkurat som jeg hadde bestilt, uten ringer og med masse tyll - seriøst, MASSE tyll! Det hadde passet med en princess ball gown som Belle sin i Skjønnheten og Udyret, men dessverre ikke med min, så nå blir det klipping og omsying. Egentlig vet jeg ikke helt for jeg har ikke fått prøvd det sammen med kjolen, og kjolen ligger ute hos gudsøs så jeg må hente den hjem for å kunne se hvilke endringer som må gjøres.

Det som er en god dose tragisk er at nå når jeg ser på bildene av meg igjen (i kjolen) føler jeg ikke at jeg ser ut som en strek lengre? Søren altså. Nå har jeg brukt penger på underskjørt, så da skal jeg jammen bruke det på et eller annet vis også!

-------------

PS : det kommer DIY-innlegg til kjolebåndet, jeg vet bare ikke når. Er dessverre så mye annet som står høyere prioritert på listen akkurat nå. Håper dere har tålmodighet med meg =)
Sparkly sash

Klarer dere å se hvor fint det glitrer? =D Jeg er superoverrasket over at det var så lett å lage.
Major dress regret

Bryllupet er 17 dager unna og dette er seriøst ikke riktig tidspunkt å begynne å angre på kjolen, men jeg angrer. Jeg har alltid følt meg så fin i den, men nå når jeg har fått sett bilder av meg i kjolen føler jeg meg bare som en strek - en 161,5 cm lang og formløs strek. Håper inderlig at det bare er nervene som har begynt å ta overhånd, men jeg vet ikke helt lengre. Er så ille at jeg til og med har laget meg en teori om at kjolen har ligget for lenge i kjoleposen sånn at skjørtet har mistet noe av formen sin. Det gir jo litt mening, ikke sant? Å finne ny kjole nå er både drøyt og uaktuelt, så da ble det heller underskjørt. Nå håper jeg bare at underskjørtet rekker hjem i posten før bryllupet, og at det klarer å gi kjolen den formen jeg ser for meg oppi hodet...

Min pessimistiske side har så klart sine mistanker, så backup-planen min er dette prosjektet

Silkebånd er det eneste jeg mangler før jeg kan sette i gang!
Sneak peak: håret - igjen

Herlighet, vi er i juni! Jeg har hatt min siste "prøvetime" ute hos gudsøs idag, så nå er vi helt klar for den store dagen - i forhold til hår og sminke vel og merke. Har jeg fortalt at vietnamesiske bruder som oftest velger nasjonaldrakt i rød, rosa, eller temafarge?

Jeg derimot har valgt nasjonaldrakt i hvitt. Kjempekjedelig, I know, men likevel så fin! Skulle gjerne vist den frem, men jeg må nok holde meg til etter bryllupet. Inntil da får dere nøye dere med denne lille sneak peak'en:
Hjelp: wedding nails

Har hele tiden ment at jeg skal ha klassisk fransk manikyr til bryllupet, men nå er vi 22 dager unna og jeg har blitt kjempeusikker. Planen var at tante (som er utdannet negledesigner med egen salong) skulle ordne neglene for meg, men flyet hennes fra Tyskland lander ikke i Bergen før omkring elleve på kvelden dagen før bryllupet, så nå har jeg begynt å se litt rundt etter andre muligheter.

Negler med masse dilldall har aldri vært min greie. Noen andre enn meg som mener det ser litt (eller ekstremt) harry ut?

Nå står jeg altså mellom fransk manikyr:En helt nøytral farge (som Kate Middleton hadde):

Eller noe moderne og helt ut av det blå:


Hjelp? =)27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits