Dress reveal, del 2

Da er det endelig tid for å vise frem litt mer av kjolen min!

3/4 ermer:

Båthals:

Rygg, med glidelås og knapper:

Også legger vi til A-line silhuett, blonder og slep:

... og vips, så har vi drømmekjolen:

I motsetning til Kristine som smilte fra øre til øre da hun gikk opp midtgangen, slet jeg fææælt med å holde tilbake tårene, så for å spare dere for rare grimaser, og ikke minst meg selv for offentlig ydmykelse, holder jeg de bildene for meg selv nntil videre =) Flere bilder av kjolen kommer etter hvert som jeg begynner å vise frem detaljer ved dagen! Er UMULIG å vise frem A uten å vise frem B, og da forsvinner jo hele spenningen?
Typical tourists

Mens jeg stod og ventet og gjemte meg bak kirkeinngangen før vielsen lørdag morgen 23.06.12 gikk tilfeldgvis noen britiske turister forbi og spurte om de kunne få ta et bilde, og det fikk de selvfølgelig lov til =)


Her står jeg sammen med maid of honour og vår eldste flower girl og smiler til turisten. Småkleint.

Forrige uke var søskene mine på besøk, så vi gjorde like så godt et forsøk på å se gjennom de ørten tusen bildene, og det var da vi la merke til dette bildet:


Ta en titt på bildet under hvor jeg har uthevet "uvanlighetene", så skjønner dere:


Asiatiske turister... Og de som synes på bildet er ikke de eneste! Hahah!! Vi holdt på å bryte sammen da vi oppdaget det.
Fashion forward

Følte meg litt kul da jeg var innom Fotballfrue for et par uker siden:

Ser dere likheten?

Vanvittig moro med tanke på at nasjonaldrakten ble sydd i Vietnam ifjor sommer!
So curious

Kan vel ikke gå galt om man har "all things gold, lace, sheer & shiny" som stikkord og inspirasjon til bryllupet? Godt at Chriselle Lim gifter seg på lørdag, for jeg er kjempenysgjerrig! Mannen syns jeg er snål som fortsatt leser bryllupsblogger og ser på Say Yes To The Dress nå som bryllupet er overstått, men hallo; det er jo så gøy!

Ikke hørt om Chriselle? Bloggen hennes finner dere her og Youtube-kanalen her.
Life update: 14.08.12

Over 1 måned siden forrige innlegg, men nå tror jeg at jeg endelig har klart å legge fra meg latskapen og er klar for litt skriving igjen. Inntil videre i hvert fall =) Siden sist har jeg blant annet...

fylt 26 og fått min aller første frokost på senga:


vært på bryllupsreise og kjørt omkring 2200 km på 2 uker:

feiret vår første måned sammen som mann og kone:

Regner med at dere er rimelig spent på å se detaljer fra bryllupet nå, så jeg tror jammen jeg skal gjøre det som Kristine og heller satse på å legge ut bilder av diverse detaljer i første omgang, også heller skrive litt mer utfyllende om det senere. Bryllupet var mer eller mindre som en utadæsjælopplevelse, så å prøve å sette ord på følelsene og skrive detaljert om dagen frister ikke noe særlig for øyeblikket. Noen som kjenner seg igjen?27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits