Tips: pimp my...

Kom over disse lysholderne her forleden og synes de var RÅSTILIG, så here you go (se anvisning):


Og siden jeg var så godt i gang; Er ikke bare vaser som kan brukes som vaser, men også glass! Disse er så søte at de fortjener å bli vist frem på bloggen =)
Interiørblogger, jeg?

Oh no, jeg har blitt bitt av den berømte, typiske male-alle-møbler-hvit-basillen! Da vi flyttet inn etter bryllupet tok vi imot alle gratismøbler vi kunne få og kjøpte det vi manglet på IKEA, og på et eller annet merkelig vis klarte alt å matche selv om det ikke var tiltenkt. Det har fungert helt fint, men nå som vi har bodd her en stund føler vi (mest jeg) at det er på tide å sette personlig preg på hjemmet. Igår begynte jeg prosjektet med å male stuebordet hvitt, så nå gjenstår ett strøk før bordet kan tas inn i stuen igjen. Er første gang jeg gjør noe sånt, så gjett om jeg er stolt!

Neste prosjekt er å male det mahognifargede spisebordet vårt med 2 ileggsplater og 6 tilhørende stoler... må si jeg grugleder meg, for selve forarbeidet med pussing er noe herk!

Og forresten; slenger med noen bilder av meg og mannen med vårt nye fadderbarn. Hun er helskjønn!
27 år gammel adjunkt. Vietnamesisk utenpå, men norsk-vietnamesisk innvendig. Utover dette liker jeg å tro at jeg er en kreativ liten sjel? =) Giftet meg 23. juni 2012, og nå venter vi vår førstefødte i oktober. En liten jente! Dette startet opprinnelig som en bryllupsblogg, men nå går det vel mer mot en mammablogg?
Siste kommentarerhits